ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Ce odorizant folositi?

20 Feb 2013, 17:50

Ca miros imi place Black Classic'ul de mai jos, insa nu ma incanta "dozajul" greoi

Imagine

20 Feb 2013, 22:50

Sfantul bradulet Wunder Baum.New Car :)) Plus miros de lamaie cand o duc la spalatorie si le fur la baieti parfumu.Si-a luat cineva cutiuta cu parfum de guma.Mai aveam putin si mancam cutia la ce bine mirosea.

25 Feb 2013, 14:13

$1 scrie:$2tat

=D>
Mai stii ce vremuri acum 3 ani cu Odorizantele California Scents! :)

ont: numai si numai California Scents, cred ca am incercat vreo 25 de arome!!! (de la guma la arome de parfum Polo, RL, Nina... :)

25 Feb 2013, 14:16

Paloma Sport

25 Feb 2013, 14:18

Care este cea care miroase a prafum polo? Vreau si eu sa imi mai iau california scents dar mi se par destul de petarda ca mirosuri majoritatea lor, sau miros la fel multe dintre ele. Cel cu guma turbo, este de fapt guma orbit pt. copii, era bine sa fie guma turbo. :D

26 Mar 2013, 13:56

atasez foto!
in general Califonia Scents cu arome de parfum sunt mai slabe, dar miros exact ca parfumurile!fata de cele consacrate: Golden state delight, cherry, melon care PUT :)
am prieteni care nu au rezistat la astfel de arome si le-au aruncat pe geam! :))
eu dupa ce ma satur de conserve, pun apa peste ele si le arunc prin debarale, bucatarie balcon...
FiÅŸiere ataÅŸate
images.jpg
images.jpg (5.35 KiB) Vizualizat de 1610 ori

26 Mar 2013, 14:15

Cu prima ocazie cand ajung la cumparaturi am sa ma uit dupa varianta asta. :D Este cumva cu gel in loc de pasla? De obicei cele cu gel nu miros atat de puternic.

28 Mar 2013, 14:29

cele cu aroma de parfum sunt mai rare!
eu am avut:

-Gucci
-Hugo Boss
-Polo
-Ck-One
-Christian Dior
-Davidoff- Cool Water

Produsele sunt Made in USA, sigilate, dureaza 45 de zile!
Aromele sunt fabricate sub licenta proprietarului!
:)) ce vremuri...
Răspunde