Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

27 Sep 2007, 16:59

uite, te anunt de pe-acu' sa nu te sperii daca dupa inchiderea masinii deseara o sa-ti ramana aprinse display-urile de la CD si cel de la computerul de bord (chiar daca nu ai )....asa trebuie sa ramana si se vor stinge dupa cateva minute...

multi au patit-o la faza asta si au venit intr-un suflet in casa, hop pe forum si da-i si intreaba de ce nu se sting....zuza chiar voia sa-i arda un ciocan, numai sa-l vada stins... :shock: :D
Ultima oară modificat de Alen pe 27 Sep 2007, 17:02, modificat 1 dată în total.

27 Sep 2007, 17:00

Ha ha Io am coborat 4 etaje. Si nu am lift...

27 Sep 2007, 17:17

$1 scrie:$2a ha Io am coborat 4 etaje. Si nu am lift...

si nici masina... :lol: :lol: :lol:

27 Sep 2007, 17:18

$1 scrie:$2Pai la noapte in parcare, sambata in parcare... Au dreptate si nevestele uneori...

Eteeee, sa-nteleaga si ea (ele)! Nu-ti iei in fiecare zi masina noua. Destul iti pierzi timpul cu ele de-a lungul vietii... :D

$1 scrie:$2ite, te anunt de pe-acu' sa nu te sperii daca dupa inchiderea masinii deseara o sa-ti ramana aprinse display-urile de la CD si cel de la computerul de bord (chiar daca nu ai )....asa trebuie sa ramana si se vor stinge dupa cateva minute...

Merci, am observat, ca am ajuns mai devreme la munca si am mai stat juma' de ora in ea.

27 Sep 2007, 17:43

Si-acum primele impresii (exista topic separat pentru asta? daca da scuze, da' n-am nici timp si nici dispozitie ca sa-l caut :roll: ). Am mers 9 km cu ea (de la dealer la benzinarie - Mol - ca nesimtitii mi-au predat-o cu indicatorul aprins... nu puteau sa-i faca si ei plinul? :) si apoi la munca). Mi-a murit motorul de doua ori in mers (voi ati patit asa ceva la primul drum?). Fraaaate, e dificila trecerea de la Solenza. Nu-i vorba ca am mai condus masini diesel, da' nu erau turbo. Asta, daca nu esti atent cu ambreiajul cand pleci de pe loc si calci un pic mai tare acceleratia, fuge de sub tine... :shock:

Continuarea, dupa primii 100 de km parcursi, sau sambata seara (nu ca as face 100 pana atunci, dar nu se stie).

27 Sep 2007, 18:20

Cel mai bine este sa-ti faci un topic la Masinile membrilor si acolo sa pui pozeeee!!! pozeee!!!!
Pozeeeee!!!!
Si poti sa mai scrii si impresii, dar neaparat pozeeee!!! pozeee!!!!
Pozeeeee!!!!
pozeeee!!! pozeee!!!!
Pozeeeee!!!!
pozeeee!!! pozeee!!!!
Pozeeeee!!!!
pozeeee!!! pozeee!!!!
Pozeeeee!!!!
pozeeee!!! pozeee!!!!
Pozeeeee!!!!

27 Sep 2007, 18:32

[quote="scor.pio"] Mi-a murit motorul de doua ori in mers (voi ati patit asa ceva la primul drum?). Fraaaate, e dificila trecerea de la Solenza. ).[/quote]

cunosc sentimentul , am avut o luna ambele masini ( adica s-o Solnitza ) si le-am condus pe amindoua , impresia e ca Solenza e o masina de jucarie ! :shock: :lol: :lol:

27 Sep 2007, 18:34

$1 scrie:$2ozeeeee!!!!
pozeeee!!! pozeee!!!!
Pozeeeee!!!!
pozeeee!!! pozeee!!!!
Pozeeeee!!!!
pozeeee!!! pozeee!!!!
Pozeeeee!!!!
pozeeee!!! pozeee!!!!
Pozeeeee!!!!

Ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, !!! :lol:

O sa incerc s-o trag in poze maine dimineata!
Răspunde