@sacha
Salut domnule ...si acum ca te-am prins nu-ti mai dau drumul pina ce nu scot tot de la tine...
Asa cum iti ziceam in celalalt topic urmeaza sa-mi vina si mie masina din semnatura cu aceeasi motorizare ca si a ta si sunt foarte curios de mai multe aspecte pe care ti-as ramane dator daca mi le-ai impartasi si mie.Acum ca esti cel mai "batrin" conducator de MK4 de pe forum ...parca ziceai de vreo 15000 Km facuti pina acum cred ca intereseaza pe toti posesorii de MK4 cum se comporta o masina care e nou nouta pe piata si in atentia tuturor la modul cum se comporta.Asa ca sa-i dau drumul:
1. Ma intereseaza in primul rind un lucru legat de nelamurirea mea in legatura cu acel senzor pozitionat la gura de alimentare .Un coleg de pe forum ce detine si el un model MK4 diesel spunea de sensibilitatea pe care o are acel senzor ,in sensul ca acesta se poate sparge in timpul alimentarii facute necorespunzator .Vreau sa stiu parerea ta in legatura cu asta ca ai alimentat de zeci de ori.
2.In alta ordine de idei ,desi trebuia sa fie prima intrebare ...spune-mi si mie te rog daca ai avut in general ceva probleme la ea in 15000 Km si daca da ,care au fost acelea .
3.Daca ai facut o mica statistica legata de consumul de carburant spune-mi si mie te rog cam care ar fi urban si extraurban.
4.Un alt subiect care este... o problema in adevaratul sens al cuvintului...cel putin pentru mine ,ma refer la alte marci concurente ,...e vorba de consumul de ulei de motor.Spune-mi si mie cam care ar fi acesta dupa 15000 Km facuti.Adica daca sunt pierderi sau nu pe joja.Nu e nici o rusine sa acoperim un lucru pe care-l stie toata lumea ...in portbagajul unui Passat trebuie sa existe in permanenta cel putin 1Litru de ulei de motor.Sper ca MK4 sa NU fie la fel.Zi-ne si noua cum sta treaba.
5.Din pacate ,pina ne dai niste poze ,nu stiu daca ai sedan sau 5 usi .Asa ca in cazul in care ai 5 usi ma interesaza cum s-a comportat haionul ….adica ceva greierasi pe la haion sau prin alta parte?Eu fac 15000 Km cam intr-un 1 an si ceva asa ca ma intereseaza cum se va comporta masina in timpul asta caci dupa 5 ani o vind.
6.Ultimul lucru care imi mai vine acum in minte sa te intreb …Zi-mi si mie avind in vedere ca ai “facut” Europa asa cum spuneai,.. cum s-a comportat masinuta la demaraje si chiar cam care e viteza maxima cu care ai rulat pe vreo autostrada.
Multam mult anticipat .Bafta