Help/Troubleshooting

Polish profesional in Iasi?

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Polish profesional in Iasi?

Mesajde acvacom » 18 Iul 2008, 13:08

Unde se poate face un polish adevarat in Iasi? Sau ce solutii mai sunt pentru zgarieturile astea enervante? Creioane la culoare ceva pe la vre-un magazin?
acvacom
Incepator

Maşina: ford focus 1.6l GHIA 2006. cutie automata
VIN: wf05xxgcd56p70113

Re: Polish profesional in Iasi?

Mesajde Maskatu » 18 Iul 2008, 17:23

Nu iti recomand sa te duci pe undeva pt polishuri... daca vrei mai bine cumpara tu polish sau ceara si o dai singur si stii ca faci o treaba pentru tine... daca te duci la spalatorie sau mai stiu eu pe unde, o sa te puna sa dai pe putin 100 de ron.. si cu 100 de ron ei cumpara la ceara sa dea pe 20 de masini.
Maskatu
1nsane Member

Mesajde addrian » 19 Iul 2008, 22:19

Daca vrei un polis adevarat profesional mergi la Auto Remesa, e pe strada pacurari. E un service auto care se ocupa numai de tinichigerie si vopsitorie. Calitatea insa vine cu un pret de aproximativ 300 lei.AStia prin spalatorii dau doar polish la mana, ceea ce nu se poate numi polish. Pe langa biserica catolica din alexandru am vazut ca ar exista un fel de reprezentanta a celor de la Expert Detailing din Bucuresti(vazusem o firma luminoasa prin care isi faceau reclama)
2005 Форд Фокус хетчбэк 1.6 Дизель 16-клапанный Рядный 4
addrian
1nsane Member

Mesajde bogdanul » 19 Mar 2013, 21:45

Eu personal nu voi mai merge la Remesa vreodata.Am fost la ei dupa un incident in trafic soldat cu bara spate sparta.Toate bune,au "reparat" masina(bara noua + vopsit).Cam la doi ani de la intamplare dau bara jos pt o reparatie minora si ce vad? Tabla si lonjeroanele ramase tot indoite si nevopsite (acum si ruginite bineinteles),iar armatura de metal care trebuia sa fie acolo lipseste cu desavarsire (sper sa nu mai intre unu in spate iar ca ma face praf).Deci baietii au facut treaba asa la misto doar sa dea bine la exterior.
In concluzie ii consider niste hoti si niste carpaci.(bineinteles ca si cei de la asigurari au rolul lor aici)
bogdanul
Incepator

Maşina: Ford Fiesta,2004 , 1.3 , 70cp

Înapoi la Help/Troubleshooting