- luni 24 sept prezentat la CSD in urma unei programari telefonice pentru inlocuire usa sofer avariata, casco Allianz - cica decontare directa. Am facut si o programare pentru revizia de 15k daca tot eram acolo, mi s-a spus ca se poate pe 1 oct ora 9:30 am fost de acord.
-joi 27 am trimis mail la CSD ca sa aflu stadiul reparatiei si am primit raspunsul urmator:
Reparatia este finalizata din data de 26.09.2007, iar devizul final se afla la Allianz Tiriac pentru obtinerea acceptului de plata (dosar AAF/DD 0993, insp.Dragos Bardas).
Va voi contacta telefonic dupa obtinerea acceptului de plata.
-vineri 28 am sunat la CSD pentru a vedea daca a venit acceptul de plata. Acceptul nu ajunsese. Am sunat la Allianz mi s-a spus sa revin cu un telefon luni pe 1.
-luni 1. Am sunat la CSD sa vad daca a ajuns acceptul. Au zis ca nu a venit, le-am reamintit de revizie si ca masina se afla la ei(desi ar fi trebuit sa stie mai bine). Am sunat din nou la Allianz, dupa n telefoane am dat de inspectorul care se ocupa de dosar acesta a zis ca si-a dat acceptul pe dosar si a fost trimis la receptie pentru a fi trimis la CSD. Ora 17 am sunat din nou la CSD, cei de acolo au zis ca nu a ajuns acceptul. Ma gandesc ca totul e ok si marti dimineata, adica azi sa primesc masina cu revizia facuta si usa reparata.
-marti 2. Sun la CSD. Mi se spune ca e o problema cu acceptul pentru ca cei de la Allianz au taiat din sume, adica din cantitatea de materiale folosite. Sun din nou la Allianz la inspector, aveam deja o mie de nervi, masina fiind gata de miercuri si trecuse aproape o saptamana si eu tot nu puteam sa o ridic chiar ca daca m-am dus la un service cu decontare directa catre Allianz. Dau de inspector acesta imi spune sa nu imi fac probleme pentru ca el a corectat un deviz nu o factura si eu pot sa ma duc sa imi ridic masina pentru ca a retrimis faxul. Ajung intr-un final la service. Faxul ajunsese dar se pare ca exista o problema; eu mai trebuia sa platesc 10 ron pentru cheltuieli taiate de Allianz. Service cu decontare directa casco full fara franciza. In fine vreau sa scap odata si sa imi ridic masina dau cei 10 ron. Intreb de revizie daca s-a facut. Verifica in calculator, intreaba colegul ...si de ce nu mi se pare oare o surpriza: dupa ce masina a stat 8 zile lucratoare la ei, dupa ce a trecut termenul cand era programata revizia cu o zi.... revizia nu a fost facuta. Mecanicul X a fost ocupat. Nu era treaba mea sa dau telefoane la Allianz, nu era treaba mea sa le reamintesc sa imi faca revizia, nu trebuia sa mai ramana un rest de plata. Lunga povestea si cu o singura concluzie CSD la revedere, Collina revin, revizia de 15k o sa o fac la ei in 2 zile de la programarea telefonica.
-
colgate - Ford Freak