ai inteles cam gresit, cam toate becurile de pe masina ta sunt w5w (sau t10 cum le mai zice). hai iti fac eu un sumar a ceea ce ar trebui sa cumperi pentru ca eu am mai facut operatiunea:
- la faruri merg puse leduri doar in pozitie, soclu w5w, recomand cu 9 leduri (poti pune si cu 5 leduri dar cel mai bine de 9);
- la luminile la picioare (daca ai) iti recomand la fel becuri cu 9 leduri smd soclu w5w;
- la luminile de la parasolar (daca ai) iti recomand becuri cu 4 smd soclu w5w, sunt niste placute care au becuri doar pe parte astfel incat lumina vine doar in jos;
- la plafoniera sau plafoniere depinde de care ai: daca aia cu 3 spoturi de lumini, iti recomand ca pe centru sa pui o placuta dreptungiulara de 12 leduri (au diverse adaptoare pentru mai multe tipuri de becuri), iar pe laterale nu prea ai ce pune decat becuri cu 5 leduri smd, soclul este acelasi, w5w;
- in torpedou iti recomand bec cu 5 leduri smd w5w, este singurul care intra acolo;
- la lampile iluminare numar doar la prefacelift ai festoon (c5w) de 39mm (sau 41mm, nu mai stiu exact), la tine la facelift ai tot socluri w5w si iti recomand sa pui tot placute cu cate 4 leduri pe o singura parte.
- la oglinzi daca ai luminita sub ele iti recomand tot placutele cu cate 4 leduri doar pe o parte, soclu w5w;
- in portbagaj la fel recomand placuta cu 12 leduri si cu adaptoare pentru w5w
daca insisti sa o faci full led, atunci poti pune pe semnalizari fata spate becuri bay15s high power de 11 w, si la stopurile spate becuri bay15d tot asa high power, la lampa ceata bec bay15s high power, iar la marsariere bec bay15d cu leduri cree de 30w, semnalizarile din oglinda poti baga becuri cu 5 leduri smd, soclu w5w.
si cam atat. bafta la bagat bani in leduri

cele high power sunt foarte scumpe :-s