ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Autopres cei mai mari escroci de la caritas incoace

01 Oct 2007, 20:14

Probabil ca cu toti ati auzit de firma autopres care cica iti plateste 150e pe luna in schimbul faptului ca tu sa le porti reclama pe masina si sa faci 660km /luna samd.Ideea e ca am facut cu ei un contract pe 2 ani pe un focus le-am dat cei 650euro si acum dupa doar 2luni nu imi mai dau banii care trebuiau sa imi vina lunar.Nu va luati dupa povestile de pe situl lor http://www.autopres.ro sunt niste escroci si niste nesimtiti si-au inchis sediul din alba si nu raspund la telefoane iar cei care raspund zic ca ei decat raspund la tel si sefii lor fac restul asa ca NU MAI FACETI CONTRACTE CU EI CA O SA DEA FALIMENT NESIMTITII,oricum maine ma duc la cj si am sa le fac un scandal de nu au vazut asa ceva si in ultima instant6a am sa le iau vreo 2 monitoare TFT de pe birouri ca sa imi mai scot si eu din banii pierduti si ia sa cheme politia numai ca au sa vada ei
Am postat acest raspuns nu ca antireclama doar asa ca sa nu mai fie si alti care sa ia teapa de la aceasta firma de provenienta ungureasca care nu da doi bani pe clienti ba din contra le vb de sus si nu le da banii la timp sau chiar deloc ,FERITI_VA D EI!!!

01 Oct 2007, 20:50

Bine ca ai scris ca sa stie toata lumea!!! :!: :!: :!:

01 Oct 2007, 20:52

dar de ce le-ai dat 650 euro? pentru ce sunt banii astia?

01 Oct 2007, 21:25

...ai semnat un contract initial cu ei ?

fugi la OPC cu el !

01 Oct 2007, 22:07

era si pe softpedia ceva despre ei si pe la dacia club. Feriti-va si documentati-va!!!!

buna

02 Oct 2007, 00:12

da am semnat un contract cu ei dar contractul este foarte aerisit in ceea ce priveste clauzele referitoare la ei dar oricum daca nici maine nu dau banii respectivi ma gandesc serios sa ii reclam la opc.
Cat despre cei 650e atat e taxa de contract cica in pretul ei intra autocolantele si alte cheltieli pe care eu sincer nu le inteleg.Faza si mai dura e ca la fel ca si orice venit si acesta e impozabil si trebuie declarat dar din pacate acum eu voi plati impozit pe bani care nici nu i-am vazut.
Oricum sper sa fie invatatura de minte si pentru alte viitoare tepe in genul asta.Deci mare grija am sa revin cu posturi pt a va pune la curent ce rezolv cu aceasta firma care nu mai rsp la telefoane si chestii de genu asta.

DECI FERITIVA DE EI

02 Oct 2007, 00:23

incredibil !

650 euro taxa de contract...autocolante?...pai de ce sa le platesti tu?...sa le plateasca cel ce beneficiaza de reclama

trebuia sa-ti fi dat seama din start ca e ceva dubios, cu iz de escrocherie

...aici e caz clar de OPC

Bafta!

buna

02 Oct 2007, 00:31

da intradevar este o sa ii reclam o sa ii dau in judecata si stati linistiti ca nu sunt singurul sunt sute de persoane care au de gand sa faca chestia asta
Deci PENTRU CEI CARE INTENTIONEAZA SAU AU CUNOSTINTE CARE AR DORI UN CONTRACT CU ECSCROCII ASTIA NICI SA NU SE GANDEASCA NU ISI VOR MAI VEDEA BANII NICI LA PASTELE CAILOR.

a si chiar daca iei masina noua prin ei ei au o intelegere cu dealerul si de ex daca focusul e sa zicem la oferta 12500e daca il iei prin ei nu mai beneficiezi de discount si tinand cont ca discounturile la masini sunt de la 1300e in sus faceti un calcul si vedeti cat costa de fapt taxa de contract.

02 Oct 2007, 02:01

La clauzele din contract ma indoiesc ca veti avea castig de cauza...
Din pacate. :cry:

02 Oct 2007, 13:38

Am auzit si eu de niste contracte de genul acestua. Dar la celale iti dadeau 100 Eur/luna. Iti lipeau ei autocolantele si dupa 4 ani daca nu mai continuai iti vopseau masina.

buna

02 Oct 2007, 15:21

poti sa imi dai mai multe detali despre cei cu 100e pe luna te rog?adresa ceva numar de tel?

02 Oct 2007, 16:21

Baieti, prostia si domnia se plateste !!!

Amatorilor de castiguri usoare, va spun ca nici o firma de investitii din Ro sau afara nu face mai mult de 9-10 % profit pe an, asa ca TEPELE sunt la moda!
Banii se dau inainte doar la curve, asa ca s-au dus pe apa sambetei!

Am mai auzit de unii cu loteria pe internet, care cereau 25$ ca primesti un castig de 1mil.

Pacat de colegul, ca e ford-ist. De ce nu intreaba inainte??

02 Oct 2007, 16:41

Nici mie nu imi suna a afecere curata reclama de mai jos.

O fi a unui reprezentant al firmei sau a unui client?
FiÅŸiere ataÅŸate
autopres.jpg
facuta in fata blocului acum 5 min
(103.56 KiB) Descărcat de 196 ori

02 Oct 2007, 16:50

probabil client

"strategia" oficiala a Autopres era: "va platim pentru a pune reclama pe masina dumneavoastra". doar ca nu le-a prea iesit schema, au reusit sa contracteze foarte putine reclame, asa ca majoritatea masinilor erau inscriptionate cu reclame chiar la Autopres

buna

02 Oct 2007, 17:38

bineinteles ca astazi la sediul lor din cj nu era nimeni totul inchis asa ca da oficial am luat teapa.
AVIZ AMATORILOR DE CASTIGURI USOARE LASATI-O BALTA CA NU TINE cel putin la noi in tara si drama este ca nu sunt singurul care a luat-o de la ceasta firma de 2 lei totusi sper legal sa se poata face ceva numai ca e prea mica suma sa te apuci sa ii dai in judecata eventual asa la intreaga valoare a contractului ar merita.

a si inca o faza bestiala apropo de ei:pe orice nr de tel ati suna raspunde o pi___ (inregistrare)care zice cam asa:"stimati clienti momentan birourile autopres sunt inchise din motive tehnice va rog sa dati dovada de putina rabdare pana la solutionarea problemei..bla..bla..platile se fac in continuare." nesimtitii naibii cred ca sa ma intalnesc acum cu tipa care mi-a facut contractu sau cu seful lor le-as sparge capu de hoti ce sunt ei...

02 Oct 2007, 18:15

$1 scrie:$2robabil client

"strategia" oficiala a Autopres era: "va platim pentru a pune reclama pe masina dumneavoastra". doar ca nu le-a prea iesit schema, au reusit sa contracteze foarte putine reclame, asa ca majoritatea masinilor erau inscriptionate cu reclame chiar la Autopres

Nu prea cred ca asta era strategia oficiala.
Strategia oficiala era mai degraba ceva gen Caritas, si anume:

Noi ne angajam sa va platim o suma enorma de bani daca ne dati spatiu publicitar pe masina dvs, CU CONDITIA sa achitati dvs. mai intai o taxa suspect de mare (sute de euro) pentru "inscriere in sistem".

Adica...Da-mi tu acuma 600 EUR si eu o sa-ti platesc dup-aia cate 100 EUR pe luna timp de doi ani :shock:

Desi nu stiu exact care sunt preturile uzuale la publicitate, nu cred ca cineva ar fi platit sute de euro pe luna ca sa-si puna reclama pe o masina, deci ar fi fost cam absurda afacerea din start, acele sume pe care ei le promiteau clientilor miroseau a tzeapa.

Chestiunea numarul doi: am vazut mai multe masini inscriptionate cu "Autopres" dar NICI UNA cu vreo reclama a unei alte firme pe ea. Mi se pare imposibil sa nu fi gasit macar un client daca ar fi avut interesul sa caute. Dar n-au avut, interesul a fost sa prinda cati mai multi "naivi" care sa plateasca acea taxa de "inscriere in sistem".

02 Oct 2007, 19:23

Mai e o chestie la mintea cocosului:

ei zic ca platesc 150 eur/ /luna. Asta inseamna ca incaseaza de la clientul platitor de publicitate 250 eur minim / luna.

acum imi pun si eu prblema: de ce as vrea eu ca firma sa le dau astora 250 euro / luna pentru o reclama pe masina ALTUIA cand de banii astia pot sa imi platesc rata de leasing la masina PROPRIE de care ma pot si folosi pentru agentii de vanzari, personalul propriu, etc..

mie mi-a mirosit a teapa de la inceput. in plus nici in vest nu am vazut asa ceva iar faptul ca nu exista acolo spune ceva.

02 Oct 2007, 20:16

pai exista si mai la vest: IL FERRO, in ungaria :)
a dat faliment de curand :D

@DanielArdelian2: e o diferenta intre strategia oficiala a unei firme si ce anume se desfasoare de fapt in spate ;)

Re: buna

02 Oct 2007, 20:30

$1 scrie:$2oti sa imi dai mai multe detali despre cei cu 100e pe luna te rog?adresa ceva numar de tel?

Nu stiu exact despre cine este vorba. Mi-a spus un prieten ( ma interesez si revin cu detalii)

buna

04 Oct 2007, 03:04

cum spuneam si mai inainte niste ecscroci nenorociti auzi ca REVIZIE TEHNICA asta scria pe usa de la cj,nu pot sa cred .Adevarul e ca imi merit soarta dar intr-un fel ma bucur ca am scapat de autocolante ca prea ma tot intrebau toti despre autopres si delea,asta e in viata castigi si pierzi dar totusi nu e corect ca altii sa castige de pe urma faptului ca unii pierd ar trebui pedepsiti dobitocii astia....

04 Oct 2007, 03:10

cati ani ai ?
tu chiar n-ai invatat nimic din tunurile de la revolutie incoace, de ai pus botu ?
probabil ca banu fura si ultima urma de gandire... :(

04 Oct 2007, 03:16

$1 scrie:$2ati ani ai ?
tu chiar n-ai invatat nimic din tunurile de la revolutie incoace, de ai pus botu ?
probabil ca banu fura si ultima urma de gandire... :(

Asa se intampla... Cand se aude ca se poate castiga banul nemuncit, se arunca toti. Pe urma, normal: "Vaaaai, ce ne-a fraierit! Hotu'!!! Prindeti-l!!!"
Dar nu se gandesc o clipa la faptul ca daca ar fi gasit cineva o reteta extraordinar de simpla de fcut bani nu ar avea motiv sa o divulge si sa-i imbogateasca si pe altii...
In aceeasi categorie ar fi si ghicitoarele care iti dau numerele "castigatoare" la loto (in loc sa le joace ele), sau cele care te intreaba la telefon cine esti sau ce te intereseaza sa afli de la ele... :lol:
E adevarat: Prostia si domnia se platesc.

P.S. Era pe softpedia un topic, l-am citit desi era extrem de lung (am mai sarit pe ici pe colo); erau cativa asa de inversunati ca se castiga, cu planuri pe cativa ani deja facute ca ti-era si mila de ei. La un moment dat a aparut acolo si unul de la firma cu pricina, care tot lauda firma lor...

buna

04 Oct 2007, 03:38

nu ca m-as supara dar totusi nu e cazul sa ma judecati asa dur eu zic ca a fost o doza de prostie cu ceva entuziasm cu dorinta de a avea o masina mai buna si in fine concluzia e o mare teapa .Ideea e ca eu personal nu imi chiar plang de mila dar sunt unii ce au facut leasing in baza banilor lor va dati seama daca nu vor reusi sa o vanda cu preluare o vor pierde ceea ce mi se pare deja complet idiot....

buna

04 Oct 2007, 03:52

si inca ceva asa ca fapt divers nu postez aici pt a urla in gura mare ajutor ci pentru a incerca sa informez oamenii despre adevarata fata a firmelor gen autopres adica niste tepe care nu trebuie luate de bune,eu stiu ca romanu nu prea invata din greselile altora dar asta deja e demonstrata deci singura mea intentie la crearea acestui topic a fost de a opri pe alti ce aveau de gand sa semneze contract cu aceasta firma nicidecum nu caut pe acest forum modalitati de a-mi recupera banii .In speranta ca m-am facut inteles NU MAI SEMNATI CONTRACTE CU AUTOPRES CA SUNT NISTE ECSCROCI NOTORII,nu merita veti pierde banii si veti ramane si cu niste autocolante de tot rahatu pe masina care mai mult ca sigur va vor afecta vopseaua.....As cere pe aceasta cale unui moderator sa imi faca topicul sa ramana pe prima pagina pt ca consider eu ca e in interesul forumistilor ce doresc sa semneze contracte cu firme SF gen autopres mersi mult daca se poate.

As mediatiza si mai tare subiectul dar nu stiu cum(astept opinii) cat mai multa lume trebuie sa stie despre aceste firme care se inmultesc ca ciupercile dupa ploaie mai ales aici in ardeal .ATENTIE MARE!!!

04 Oct 2007, 03:53

Dar la tine cum sta treaba ca n-am inteles : ti-ai luat focusul sau cum ? Ai pierdut doar banii dati initial ? Ti-au dat ceva inapoi ?

buna

04 Oct 2007, 03:59

eu am cumparat focusul din banii mei facand bineinteles ceva eforturi financiare ce urma sa mi le amortizez din banii celor de la autopres.Am platit 650 euro taxa pe 2 ani si dupa ce am primit banii doar 2 luni adica 260euro firma autopres nu mai plateste adica nici macar ce le-am dat eu nu mi-am recuperat sa nu mai zic ca le-am purtat gunoaiele alea de reclame gratis atata vreme.Ei se tot scuza nu raspund la telefoane nimik deci ce sa inelegem noi tti cei inselati?FALIMENT sau O MARE ECSCROCHERIE!!!
Mi-as retrage toate cele spuse daca mi s-ar da macar ce am platit eu adica inca 650-260 dar nu prea cred asa ca pana la proba contrarie imi mentin parerea ECSCROCI NENOROCITI.

04 Oct 2007, 11:35

Bine ca n-a fost paguba mai mare pe partea asta.
Tostusi cu focusul ce-ai facut ?

Re: buna

04 Oct 2007, 11:46

$1 scrie:$2u am cumparat focusul din banii mei facand bineinteles ceva eforturi financiare ce urma sa mi le amortizez din banii celor de la autopres.Am platit 650 euro taxa pe 2 ani si dupa ce am primit banii doar 2 luni adica 260euro firma autopres nu mai plateste adica nici macar ce le-am dat eu nu mi-am recuperat sa nu mai zic ca le-am purtat gunoaiele alea de reclame gratis atata vreme.Ei se tot scuza nu raspund la telefoane nimik deci ce sa inelegem noi tti cei inselati?FALIMENT sau O MARE ECSCROCHERIE!!!
Mi-as retrage toate cele spuse daca mi s-ar da macar ce am platit eu adica inca 650-260 dar nu prea cred asa ca pana la proba contrarie imi mentin parerea ECSCROCI NENOROCITI.

Fiind o inselatorie cum ai vrea sa-ti dea banii inapoi??? Asta a fost scopul lor din start, sa iti ia banii! :lol:

04 Oct 2007, 11:51

Ca fapt divers, Golful ala din poze are numar de leasing de Cluj :D Dar are printat numarul din Brasov, suna si vezi daca au dat faliment asau nu .
Vis-a-vis de finalul povestii, sunt rezervat.

04 Oct 2007, 11:57

$1 scrie:$2aguba mai mare ?

respectivul din avatarul tau cred k este cel din Craiova care nu avea Casco si zicea k o sa dea tot in judecata....
Răspunde