wow, se face anul si n-am mai scris nimic aici.
So, problema cu lipsa de putere a reaparut dupa vre-o 2 luni. Dupa mai multe investigatii si o electrovlava de acuator de vacum inlocuita, am descoperit problema: la iesirea din pompa de vacum exista o piesa care bifurca traseele, un traseu catre servofrana si unul catre electrovalva de mai sus. Ei bine orificiul catre furtunasul care duce catre electrovalva era infundat => electrovalva nu mai primea comanda => turbina nu mai era actionata => no power. Curatat, revenit putere, nici o problema pe partea asta de asta vara si pana acum.
Asta toamna am facut ITP-ul si am fost atentionat ca frana pe spate e la limita, asa ca de curand am facut urmatoarele operatiuni: schimbat saboti (eu am tamburi pe spate), schimbat prezoanele (daca tot am desfacut tamburii) pt ca erau cateva cu filetul stricat, schimbat lichid servo, schimbat ulei cutie viteze si curatat etrieri frane fata. Asta din urma deoarece am descoperit ca roata stanga fata nu se misca asa usor ca cea de pe dreapta si masina are tendinta sa traga stanga, mai ales la franare. Din pacate doar o curatare nu a fost suficienta ci sunt nevoit sa schimb garniturile pistonului de etrier. Garnituri din astea nu se gasesc oem ci doar la un producator numit autofren despre care mecanicul imi zice ca nu ar fi de calitate. Voi ati auzit ceva despre ei? Nu-mi permit sa schimb etrierul cu totul si nu stiu ce sa fac

sa ma risc cu acele garnituri sau sa o las asa?
Masina are acum 206 000km