ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Pagina WEB ClubFord?

DA
81
98%
NU
2
2%

Voturi totale : 83

05 Oct 2007, 14:16

Da, intr-adevar, arata f bine.
Eu lucrez ca si designer, dar nu de pagini web, insa daca sunt poze de modificat, resize, vectorizat logo-uri, etc, ajut cu cea mai mare placere.

05 Oct 2007, 15:48

pai... in urma celor citite :) mai sus... daca aveti ceva de facut in flash sau si html.... ma bag si eu... evident in limita timpului disponibil :)

05 Oct 2007, 16:09

Propun sticky.

05 Oct 2007, 16:12

...
Ultima oară modificat de NFS pe 30 Noi 2007, 02:36, modificat 1 dată în total.

05 Oct 2007, 16:12

Pai trebuie sa propunem toti. Dar intai sa se termine polul. Si dupa aceea o sa venim cu optiunile. Ce avem si ce ne trebuie, etc.

05 Oct 2007, 16:14

$1 scrie:$2ai trebuie sa propunem toti. Dar intai sa se termine polul. Si dupa aceea o sa venim cu optiunile. Ce avem si ce ne trebuie, etc.

Corect.
Sticky va fi un pic mai incolo!

05 Oct 2007, 16:15

$1 scrie:$2ai... in urma celor citite :) mai sus... daca aveti ceva de facut in flash sau si html.... ma bag si eu... evident in limita timpului disponibil :)

Fara Flash, Java, ActiveX, va rog !
Please, Please, Please, Please, Please ??
Pretty Please ? :D

05 Oct 2007, 16:22

DE CE?

05 Oct 2007, 16:22

Java, ActiveX ?!?

Nu suntem Micro$hit sa facem ActiveX-uri.
Java Applet-uri: cu atat mai putin le-as vedea utilitatea pe un site ca asta.

Ca tehnologii folosite, presupun ca vor fi:
(X)HTML, CSS, PHP, JavaScript/Ajax, MySQL, eventual Flash

05 Oct 2007, 16:26

Sunt de acord .
Si o idee ca sa rupem gura tirgului , o harta rutiera actualizabila cu starea drumului( drum prost , in reparatii , etc ) si locatii radar . Iar harta sa poata fi modificata de orice user logat si care are un numar minim de posturi si vechime pe forum .

05 Oct 2007, 16:27

...
Ultima oară modificat de NFS pe 30 Noi 2007, 02:37, modificat 1 dată în total.

05 Oct 2007, 16:39

Si o idee de scos bani .
Facem si o pagina WAP cu locatia service-urilor autorizate Ford , adresa , nr. de telefon , luam legatura si cu Ford si contra unei sume modice (50 de euro pe luna de reprezentanta) le publicam datele si pe pagina WEB si pe WAP . Folositoare si lor ca se fac cunoscuti , si noua daca avem probleme in tara . Iar banii rezultati pot fi plata pentru cel sau cei ce se ocupa de pagina .

05 Oct 2007, 16:50

Pentru harta rutiera, e destul de problematica. E greu sa faci mentenanta la o harta rutiera - ai nevoie de o gramada de resurse.

Eventual facem o lista cu POI (Points Of Interests) compatibila cu iGO, MioMap si alte soft-uri de GPS, care sa fie actualizata cat mai des. Oamenii o descarca pe PDA, o incarca in soft, si aia e.

Legat de partea cu $, acestia se pot scoate in numele asociatiei (care btw, ar cam trebui infiintata) din publicitate pe site / forum.

Ca o comparatie plastica, noi acum vorbim de tuning, si nu avem nici macar masina :lol:

05 Oct 2007, 16:53

$1 scrie:$2a o comparatie plastica, noi acum vorbim de tuning, si nu avem nici macar masina :lol:

Ha ha ha. Chiar ca vorbim despre detalii care nu isi au rostul acum :)). S-ar putea face bani din publicitate. Am putea sa pumem pe pagina si firmele care ofera un discount clubului ford sa stie lumea unde sa merga... Dar mai e pana atunci.

05 Oct 2007, 16:58

Uite ce am gasit despre harti : http://www.google.com/apis/maps/gallery/mapsAPIProducts.html#utm_source=maps_home
Si poate fi modificata de catre utilizatori . Partea mea grea e sa restringem numarul celor ce pot modifica harta , ca sa nu apara tot felul de binevoitori care sa introduca date eronate .
Si nu cred ca sunt detalii fara rost , acuma la urma urmei hotarim cum va arata viitoarea pagina si ce va contine .
Ultima oară modificat de Seeker pe 05 Oct 2007, 17:01, modificat 1 dată în total.

05 Oct 2007, 17:00

Cel mai bine ar fii: toti useri sa poata da sugestii despre ce sa fie modificat si doar cativa care chiar se pricem sa faca modificarile. Pentru ca altfel toti o sa faca ce vor de nu sa mai intelegi mare lucru.

05 Oct 2007, 17:13

Corect. POLL-ul este pentru a vota daca se face sau nu!

Cand va fi luata o decizie, va fi STICKY un topic cu propuneri pentru noul site!

Acest topic nu va fi lansat pana cand NU SE VA STABILI CINE SE OCUPA DE EL. Nu de alta dar ne batem gura de pomana cu propuneri pe care nu le va pune in practica nimeni!!!

05 Oct 2007, 17:16

$1 scrie:$2ite ce am gasit despre harti : http://www.google.com/apis/maps/gallery/mapsAPIProducts.html#utm_source=maps_home
Si poate fi modificata de catre utilizatori . Partea mea grea e sa restringem numarul celor ce pot modifica harta , ca sa nu apara tot felul de binevoitori care sa introduca date eronate .
Si nu cred ca sunt detalii fara rost , acuma la urma urmei hotarim cum va arata viitoarea pagina si ce va contine .

Yahoo are API-ul mult mai bine dezvoltat pe Europa (inclusiv si pe RO) decat Google.

Eu zic sa lasam detaliile acestea pentru topic-ul dedicat ce va fi facut ulterior cu cerintele pentru site.

Cine s-a ocupat de sigla ClubFord? Erau parca cativa design-eri pe forum.

05 Oct 2007, 17:20

Nu stiu cine s-a ocupat de sigla ford. Dar asta nu e greu de schimbat niste detalii la o sigla (Luminozitate, Contrast, Font, culoare) etc.

05 Oct 2007, 17:22

$1 scrie:$2u stiu cine s-a ocupat de sigla ford. Dar asta nu e greu de schimbat niste detalii la o sigla (Luminozitate, Contrast, Font, culoare) etc.

Intrebarea mea era sa aflu cine are skill-uri de designer, nu cine o poate modifica in PS.

05 Oct 2007, 17:23

Eu am sigla Ford, imi spuneti in ce format trebuie fisierul, la ce marime, rezolutie, ...
btw, sunt graphic-designer. :lol:
Ultima oară modificat de KomandantuR pe 05 Oct 2007, 17:32, modificat 1 dată în total.

05 Oct 2007, 17:26

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2u stiu cine s-a ocupat de sigla ford. Dar asta nu e greu de schimbat niste detalii la o sigla (Luminozitate, Contrast, Font, culoare) etc.

Intrebarea mea era sa aflu cine are skill-uri de designer, nu cine o poate modifica in PS.

Nu m-am prins ca asta vrei sa aflii :lol: .
O sa gasim si persoanele potrivite pentru asta. Dar azi e prima zi a pollului.

05 Oct 2007, 19:19

Despre sigla clubford este alta discutie aici : http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=2683 , iar propunerea mea aste aceasta :

Imagine.

Despre site/portal am mai adus si eu vorba mai demult, chiar am lucrat la un template prin aprilie cred. O sa pun cateva poze dupa ce il recuperez de pe calculatorul vechi.

Eu zic sa incepem usor, treptat, si sa extindem pe parcurs. CUm vad eu versiunea 1.0 a site-ului ar fi o pagina de welcome, descriere, evenimente, boutique, stiri si forum.

05 Oct 2007, 19:25

Chiar daca se pleaca usor, treptat, trebuie ca temelia site-ului (framework-ul) sa fie facuta bine, ca sa poata fi extinsa cu usurinta in viitor.

Daca se doreste modificarea siglei clubului, cred ca tot printr-un poll e cea mai buna varianta

05 Oct 2007, 20:03

votat DA(nu aia portocalii care ne-au mintit.)[nu am putut sa ma abtin].scuze.nu prea ma pricep eu la treaba asta cu web-design si alte denumiri pompoase,dar mi se pare buna o sectiune de chat in cadrul paginii.asta pentru a putea purta discutii in timp real.repet nu stiu ce implica treaba asta ca si resurse(admin,moderatori,etc.) dar propun si eu.

05 Oct 2007, 21:53

Si mie mi s-e pare buna idea cu chatul in timp real. Oricum as vrea sa fie si o rubrica in care cei noi sa isi poata face "comanda" de suporturi numere, autocolante, si alte lucruri care ne reprezinta.

05 Oct 2007, 22:19

Eu n-as vrea chat in timp real.
Cred ca asa cum e acum, cand stie omul ca ceea ce scrie va ramane pentru posteritate, se gandeste mai bine inainte de a scrie ceva.

Mai apoi, se discuta / rezovla o problema tehnica pe chat, iar peste doua saptamani vine altul cu aceeasi problema. Ce faci ? Cauti log-urile ? Eu zic ca pentru un asemenea forum e mai bine asa. Parerea mea :D

Iti dai seama ca saracu' Huffy, The Search Master, ar ramane somer daca toate s-ar dezbate pe chat.

Eu nu pot toata ziua sa stau pe site. Bine, mai sunt si zile cand imi termin treaba foarte repede si dup-aia n-am ce face ca clientu e la o diferenta de fus orar de 12 ore...Asa ca prefer sa stiu ca pot sa ma pun la curent cu ce s-a mai intamplat pe forum seara de-acasa, linistit.

05 Oct 2007, 22:51

nu spuneam sa se renunte la formatul forumului.chatul sa fie separat,pentru sfaturi urgente,probleme ce au nevoie de solutii in timp real si scurt.era doar o idee.

10 Oct 2007, 15:41

A murit initiativa?

10 Oct 2007, 16:28

Chat-ul se poate face pe ym...ca si pana acum. Forumul e forum, nu cred ca are rost sa le amestecam, n-ar mai avea nici un farmec...

PS. Search Master ziceti... :lol: ...cred ca as face fata si pe chat ;)
Răspunde