Salut...
DA, e vorba de focusul ST albastru. Silviu are si un peugeot 106 (foliat cu reclama firmei) pe care il foloseste in deplasarile zilnice....fiara albastra, la ce modificari are, nu mai e chiar de mers in oras

Nu stiu sa aiba golf..a avut un peugeot tunat pe care-l ducea la expozitiile auto dar care l-a vindut. Are intr-adevar firma de tuning pe Stefan cel Mare si e implicat in fenomenul auto. E un impatimit al liniutzelor, participa la cursele legale. Ideea e sa nu-l chem pe om degeaba si sa ma trezesc ca sint singurul caruia ii arata masina..eu unu o stiu
Marius, am mai discutat subiectul focus ST orange...aia e masina de prezentare, e a reprezentantei, e masina de test drive...o poti conduce si tu daca vrei sa iti iei focus ST. Mai era unu intr-o vreme la vinzare in show room, il punem si pe ala?

Aaaaa, mi-a soptit o pasarica ca cel al reprezentantei ar fi chiar de vinzare...nu e confirmata informatia insa
Alen: si eu cred ca e prea din scurt....Ma gindesc totusi la niste solutii ca aceste intilniri sa devina mai interesante, mai atractive. Daca vine omul, sa aiba ce vedea. Eventual ar merge implicate niste firme din domeniu auto care sint interesate sa isi faca reclama. Ca varianta, ma gindeam ca la fiecare intilnire, sa incercam sa aducem cite o masinutza rara, pe care nu prea ai sanse sa o vezi de aproape...Daca lumea va fi de acord, am pe lista BMW M3, Mazda 6 MPS, Octavia RS..prieteni buni, impatimiti ai cailor putere, care si-ar rupe 2 ore din timp pt o discutie pe teme auto. Dar sa vedem ce spune si vocea poporului...