Audio/Video/Navigatie

Cablu adaptor jack mama 3.5 mm

Cum se poate da muzica mai tare ?

Cablu adaptor jack mama 3.5 mm

Mesajde alexandrubc » 23 Iun 2013, 09:01

Salutare,

revin cu o noua intrebare: in cmax-ul meu am o mufa de auxiliar, cu care am avut niste probleme de fasait dar le'am rezolvat. acum, intrebarea este: exista cumva vreun cablu adaptor usb mama cu iesire jack audio 3.5 mm, dar care sa poata reda muzica de pe usb-stick? am rascolit putin internetul si am vazut ca exista asemenea convertoare, dar ma intereseaza daca si reda muzica. nu am nevoie sa redau muzica din laptop sau orie alt gadget din asta de usb, si doar dupa stick. parca nu as cumpara unul sa vad ca nu merge...stie cineva de asa ceva?A
multam fain
alexandrubc
Incepator

Maşina: Ford 1.6 cdti 90cp (fabricatie decembrie 2008)
VIN: WF0EXXGCDE8S82452

Re: Cablu adaptor jack mama 3.5 mm

Mesajde Smiley » 25 Iun 2013, 14:35

nu exista asa ceva. unitatea audio se asteapta ca pe acea intrare sa primeasca semnal audio, iar semnalul asta trebuie produs de cineva. stick-ul de usb nu stie sa transforme fisierele audio (in format mp3 sau alt format audio) in semnal audio. ai nevoie de un player care sa stie sa citeasca si sa interpreteze fisierele de pe stick.
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde alexandrubc » 27 Iun 2013, 19:36

am inteles, ma gandeam eu ca s'ar putea sa nu se poata. ma mai gandesc eventual sa iau un mp3 player din asta foarte ieftin, sa ii iau circuitul ala integrat de decodare si sa il ascund undeva in spatele mufei, si de acolo sa scot mufa USB...
ma mai gandesc la asta, si daca reusesc ceva te anunt si pe tine.

multam fain de informatie!
catalin
alexandrubc
Incepator

Mesajde Smiley » 28 Iun 2013, 06:18

daca ajungi la nivel de circuite, atunci iti poti construi propriul mp3 player in jurul unui cip de genul VS1011 ( http://www.vlsi.fi/en/products/vs1011.html )
problema e ca unitatea audio doar primeste sunet pe intrarea auxiliara, de trimis inapoi nu trimite nimic (nici nu prea ar avea cum). asa ca nu o sa poti da play/next/prev etc, nu o sa poti controla deloc mp3 player-ul din unitatea audio
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde alexandrubc » 29 Iun 2013, 10:31

salut!

multumesc de informatii. hai ca am aflat pana la urma ca pot chiar sa schimb unitatea aia audio cu o masca de ford, in felul asta putand sa pun sony'ul (pe care l'am luat acum vreo 3 luni) de pe vechea masina.
we placut!
catalin
alexandrubc
Incepator

Înapoi la Audio/Video/Navigatie