Marca/Model Ford mondeo
Caroserie/Numar usi berlina 5usi
Culoare gri
Kilometraj 220600+
An de fabricatie 1995 februarie
Stare inmatriculare: inmatriculata RO
Motor Euro 2 1.6i 16v 66kw 90 PS
Cutie viteze manuala 5+1
Consum 8-8.5 oras/6 afara / 6.5 mediu , eu am facut un plin, alimentat iar, impartirii si mi-a iesit 6.3 , dar fie 6.5
Nivel de echipare GHIA
Detalii nivel de echipare : Geamuri fata electrice, oglizini incalzite, parbriz si luneta incalzita , scaun sofer electric , oglinzi actionate electric , faruri ceata , Becuri Philips Extreme Power si pe faza lunga si pe sucurta, faruri cu reglaj electric.
Detalii nivel de siguranta ABS, 2 airbaguri , Control tractiune
Alte comentarii Jenti aliaj 15" cu cauciucuri de vara 195/60/15 ( omologate pe cartea masini) , si de iarna jenti de tabla 14" cu cauciucuri 185/65/14 .
Am schimbat la ea asa : Distributie in februarie , ulei , toate filtrele (polen nu) , amortizoare spate gaz , buji , saboti frana spate , toate boxele din usi, am pus altele de cate 50w fiecare de la Mac audio , are si statie si subwoofer, insa alea nu se vand cu masina, montat o clapeta acceleratie de pe un motor 1.8i.
Bordu e facut crem , Asigurarea imi expira acum in 24 , insa o fac iar 129 lei pe 6 luni, ITP pana in 2015 ianuarie.
Putem merge cu ea la tester sa se verifice, masina toarce ca o albinuta , si trage foarte bine pt 1.6 , se poate proba.
Pret 1499 euro negociabil , se vinde doarece caut ceva pe diesel , accept si schimburi numai cu masini pe diesel , dau diferenta unde e nevoie, special ma intereseaza Opel omega.
Date contact : Pm aici si va las nr de telefon , ma gasiti si in Alba-Iulia, eventual daca suneti interesati ne putem intalni oriunde in tara.
Cateva poze sugestive :