Un ST break,si DIESEL...
Salut!
Sunt un fericit posesor de ford de ceva vreme insa abia acum mi-am facut timp sa fac o prezentare a masini mele.
Am un Focus mk2 facelift din 2009 motor 1,6 TDCI 90 ponei cumparata second-hand din Franta in 2012.
Varianta de echipare am inteles ca este un trend + .O sa las pozele sa vorbeasca.(O poza face cat 1000 de cuvinte)
Ca upgrade-uri
- am inlocuit farurile cu unele cu lupa si xenon originale
-un mp3 player sony,
-am montat o lampa cu lumini submarin(parca asa ii spune)la mijloc,avand una deja in fata iar in portbagaj una cu 3 becuri,
-un rulou despartitor portbagaj
-am achizitionat o roata de rezerva+cric,cheie,carlig(lucru sfant in Romania)
-jenti in 5 spite de tabla cu capace pentru iarna,
-jenti in Y in locul celor in multe spite(parca aveam capace)
-ceasurile de bord le-am schimbat cu unele cu display mare,
-am montat incalzirea in scaune originala si butoane originale insa a mai ramas de facut instalata electrica pentru ele,
-am montat si un buton de incalzire parbriz insa nu am instalatia pentru el(pentru viitorul indepartat o voi face)
-am schimbat spatiul basculant de sub clima cu unul cu bricheta si scrumiera,
-ornamente pedale,bord
+multe alte nimicuri gen tampoane de cauciuc la torpedou si spatiul de depozitare de pe bord.
Sunt un fericit posesor de ford de ceva vreme insa abia acum mi-am facut timp sa fac o prezentare a masini mele.
Am un Focus mk2 facelift din 2009 motor 1,6 TDCI 90 ponei cumparata second-hand din Franta in 2012.
Varianta de echipare am inteles ca este un trend + .O sa las pozele sa vorbeasca.(O poza face cat 1000 de cuvinte)
Ca upgrade-uri
- am inlocuit farurile cu unele cu lupa si xenon originale
-un mp3 player sony,
-am montat o lampa cu lumini submarin(parca asa ii spune)la mijloc,avand una deja in fata iar in portbagaj una cu 3 becuri,
-un rulou despartitor portbagaj
-am achizitionat o roata de rezerva+cric,cheie,carlig(lucru sfant in Romania)
-jenti in 5 spite de tabla cu capace pentru iarna,
-jenti in Y in locul celor in multe spite(parca aveam capace)
-ceasurile de bord le-am schimbat cu unele cu display mare,
-am montat incalzirea in scaune originala si butoane originale insa a mai ramas de facut instalata electrica pentru ele,
-am montat si un buton de incalzire parbriz insa nu am instalatia pentru el(pentru viitorul indepartat o voi face)
-am schimbat spatiul basculant de sub clima cu unul cu bricheta si scrumiera,
-ornamente pedale,bord
+multe alte nimicuri gen tampoane de cauciuc la torpedou si spatiul de depozitare de pe bord.
FOR(D)LIFE
- GianYIonuT
- Ford Freak
- Maşina: Ford
- VIN: WFOSXXGCDS9M89889