ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
13 Iul 2013, 11:23
Salutare, pe scurt vreau sa ma mut.

De la 17 mp la mai mult. Ce-a mai buna oferta (aparenta) am gasit aici:
http://sudgarden-rezidential.ro/.
Se afla aici:
http://wikimapia.org/#lang=ro&lat=44.36 ... l%20fermeiAm fost am vazut blocul in contructie, arata bine (la cat ma pricep eu). El se afla pe Drumul Fermei in Popesti Leordeni. Garsoniera se afla la demisol.
Acum sa incepem cu pro si contra.
Pro:
- e mare are 35 mp (cu posibilitatea sa il reamenajez sa fie cu 2 camere)
- e bloc nou si finisajele sunt noi, culori la alegerea mea. (fata de un bloc vechi unde trebuie sa bag si bani in renovare)
- se incadreaza in bugetul meu (23-25.000 euro)
Contra:
- Infiltratii (desi este izolat, tot imi este frica)
- Zapada si apa pe geam
- Zona (aici vorbesc de tot ce inseamna deszapezire, oameni, distante fata de centru etc.)
Astept parerile voastre argumentate, nu vreau sa fac o polemica aici ci doar sa mai vad si alte pareri asa cum am zis, argumentate.
13 Iul 2013, 11:52
daca poti sa vizitezi deja blocul te poti uita dupa infiltratii. dupa parerea mea singuru avantaj la demisol e ca vei avea racoare vara...cel putin asa ar trebui

in rest ai multe dezavantaje..unele le-ai povestit si tu. altele ar fi intrusi de gen furnici/gandaci...pisici daca tii geamuri deschise..caini. totul depinde de zona si cum e protejat blocul. cred ca si praf mai mult e jos.la et 1 e mai scump ?
13 Iul 2013, 11:56
da, nu exista posibilitate de etaje

sare de bugetul meu. am fost in garsoniera acum cateva zile, pe santier, cum am zis, arata bine totul la cat ma pricep eu. si referitor la temperaturi , vara racoare, iarna cald, si economie

.
13 Iul 2013, 12:26
pai atunci nu prea ai de ales nu ?

succes.
13 Iul 2013, 12:45
am de ales sa caut o garsoniera intr-un bloc vechi, cat mai aranjata si renovata, si sa nu fie in tiganie... ceea ce nu am gasit

Inca astept o parere despre zona

si la ce ar trebui sa fiu atent cand vine vorba de contructie.
14 Iul 2013, 01:57
cu 23 de mii iti iei un 28-30 mp in BUcuresti, n-ai nevoie sa te duci la tzara
14 Iul 2013, 10:14
ai vazut tu? ca eu am cautat peste tot si nu am gasit. daca ai un exemplu chiar sunt curios.
14 Iul 2013, 11:38
io vazusem ceva garsoniere in zona fizicienilor pe la 22-25 k daca imi amintesc bine
14 Iul 2013, 11:58
tiganie si mici
14 Iul 2013, 14:26
Nu e glina / crematoriu in zona?
14 Iul 2013, 14:34
nu, cauta pe maps drumul fermei
14 Iul 2013, 14:46
Fata de statia de epurare Glina sunt 4-5 km. Fata de groapa de gunoi nu stiu ca nu o vad pe harta. Eu m-as feri sincer sa fiu. Intreaba in zona daca se simt ceva mirosuri; eventual du-te seara pe acolo sa vezi daca se simte ceva.
Vad ca e foarte aproape depoul IMGB. Cum e cu zgomotul? Ma gandesc sa nu deranjeze pe la 4 dimineata cand pleaca garniturile (daca pleaca la ora aia)
Edit: groapa e tot in zona cu statia de epurare, chiar un pic mai aproape. Eu clar m-as feri...
15 Iul 2013, 07:29
Alo de mirosuri de la glina si etc miroase si la mine in zona ( titan) vara pe seara, nu ca acum cativa ani dar tot mai miroase.
15 Iul 2013, 09:21
Eu stau in Popesti de 5 ani. Stiu tot orasul ca in palma pentru ca am cautat teren de casa un an jumate. Nu sunt probleme cu mirosurile de Glina sau cu zgomotul de la metrou in schimb o sa inghiti la praf de o sa innebunesti in zona aia. Nu o sa poti sta cu geamul deschis. O sa ai tot timpul un strat gros de praf in casa, pe masina, mobra etc. Masina lasata seara spalata pe strada aia e de nerecunoscut dimineata. O sa ajungi sa ai o fobie din cauza prafului. Gandeste-te ca acolo o sa se construiasca ani de zile de aici inainte.
Eu as mai pune niste bani si m-as interesa de blocurile alea de la intrare de pe oltenitei pe stanga. Gama residence or something. Oricum toate astea facute acolo sunt varza la capitolul materiale si finisaje. Cele mai ieftine si cele mai proaste. Nici nu aveau cum altcumva sa scoata preturile astea. Asa ca asteapta-te ca in scurt timp sa bagi bani in renovari.
PS am un cunoscut si un prieten bun care fac blocusoare in Popesti. Daca vrei, te pun in legatura. Asta de mi-e prieten face acum un bloc pe Eclipsei si il termina prin octombrie. 25.000 garsonierea. Dar poti sa te duci acum sa vezi cum il face, sa iti arate ce a mai facut. E la al 6 lea sau 7-lea proiect de genul in ultimii 4-5 ani. Cunostinta face un blocusor foarte aproape de statia de metrou imgb. Are jurnal cu constructia blocului pe softpedia si poti vedea poze de la toate stadiile constructiei. La ala nu stiu cat costa. Cred ca mai mult ca le face mai de calitate.
15 Iul 2013, 09:32
iti multumesc Officer pentru informatii... si mie imi era frica de praf... da poti sa imi dai contactul acelei persoane
17 Iul 2013, 08:18
Desi stau la vreo 500 m de acel ansamblu, iti pot spune avantajele si dezavantajele zonei, dar in privat pentru ca nu vreau sa starnesc polemici...
17 Iul 2013, 08:22
Creeaza polemici, ca d-aia e forum. Si poate mai sunt si altii interesati
17 Iul 2013, 08:55
La fel zic și eu, Vali. Bagă mare!
17 Iul 2013, 09:11
stiu io cum arata masina lui Vali cind vine la mine dupa ce ploua
17 Iul 2013, 09:39
Adi, lasa cum arata masina, spune mai bine cate piese care tin de directie/suspensie am comandat de la tine datorita drumurilor din zona mea. si by the way o sa am nevoie din nou de doua bucsi bascula pentru ca alea care le-am luat de la tine le-am facut praf dupa vreo 2 luni.

Pentru inceput cititi aici
http://www.noulpopesti.ro/blog/index.ph ... ment-30102
17 Iul 2013, 10:06
Ok, acum zi care sunt avantajele.
17 Iul 2013, 10:37
ca sunt io cu piese la 500 metri distanta
17 Iul 2013, 14:17
Printre altele Adi,

avantaje, sa vedem, in afara de faptul ca e constructie noua, ca ai metrou aproape si multe hypermarket-uri in zona nu prea vad. Din pacate zona se dezvolta foarte rapid fara ca autoritatile locale sa investeasca in infrastructura (drumuri, canalizare, iluminat stradal, etc.)
17 Iul 2013, 14:32
si-a luat un prieten unde vrei tu,pe drumul fermei...mi se pare ca in acelasi complex daca sunt cumva 6 blocuri,primele 2 sau 3 cu 4 etaje si urmatoarele cu 5...eu am vazut clar cand am fost acum 1 saptamana la el sa vada in ce stadiu se afla lucrarile el fiind la blocul 4 ceva mai in spate si inca in constructie,erau ceva probleme la al doilea bloc,cel care locuia la demisol avea sapat pe langa casa,tot pamantul era scos deoarece avusese infiltratii,iar constructorii se chinuiau sa gaseasca o solutie...a fost mare balamuc acolo se certa proprietarul cu patronii complexului,isi vroia banii inapoi,22500E cam asa ceva,iar patronii mai negrii si burtosi i-au zis ca ei fac afaceri de milioane de euro nu se impiedica acum de 22500E...stiu de la prietenul meu ca a avut ceva probleme cu finisajele cu ei si cu suprafata ca incepand cu al doilea bloc deja nu mai respectau proiectul si a semnat contract pentru o suprafata si acum la finisaje cand a masurat ii lipseau cam 30-40cm din terasa dintr-un dormitor si tot asa.au montat aiurea tevile si caloriferele cu toate ca a platit separat pentru ele ca avrut sa faca niste modificari.ca zona e ok la inceput acum cateva luni nici macar asfalt nu era dar ultima data cand am fost era asflatat totul,canalizari,mi-a placut
17 Iul 2013, 16:11
nu e acelasi complex... asta de am vazut eu era un sg bloc la strada in constructie. ce zici tu cred ca este sud residence... asta este sud garden residence... plm
17 Iul 2013, 17:08
posibil...oricum mie imi place zona.sunt si case normale,vile,e asfaltat.decat sa iei o garsoniera inghesuita si urata in Bucuresti,mai bine una acolo,o sa fie putin aiurea ca o sa iti parcheze masinile exact in geam,noaptea o sa te "orbeasca" farurile in casa,cu zapada o sa fie iar o problema...