Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
Răspunde

Praguri si prelungiri de bara

26 Iul 2013, 16:36

Intrebarea este: Cu ce se lipesc cel mai bine (fara suruburi) ? As vrea sa le pot si demonta in caz ca se sparg.

Pana acum am auzit:
    - mastic auto
    - silicon negru de parbriz

As fi interesat sa aflu denumiri/marci de produse si pe unde se gasesc. Si daca cumva trebuie produse diferites pt lipit plastic pe tabla si plastic pe plastic.

Re: Praguri si prelungiri de bara

28 Iul 2013, 01:24

Nu stiu sa-ti dau nume, dar alege ceva de la o firma cunoscuta. Ma gandesc la Bison, in primul rand.
Te intereseaza trei caracteristici:
1. Sa fie pentru exterior. (Alea pentru interior e posibil sa nu reziste la variatiile mari de temperatura de afara (-20, +50 grade), de la noi)
2. Sa aiba plastic si metal la suprafetele pe care poate fi aplicat.
3. Sa poate fi vopsit. (Daca nu merge vopsit, inseamna ca vopseaua nu are aderenta pe el, deci e posibil sa nu se lipeasca nici de vopseaua masinii)

29 Iul 2013, 11:09

Mersi.

Poate au mai lipit si altii praguri si imi pot impartasii din experienta lor. Ce produse au folosit si cate de rezistente in timp sunt.

05 Aug 2013, 16:35

eu le am lipite cu teroson 9220 dar cam slabe sansele de a le mai da jos, mai ales datorita loculului unde este bagatasiliconul. dar ma gandesc ca daca chiar vreau sa le dau jos se poate: cei de la demontat parbrize folosesc acea sufa metalica

05 Aug 2013, 21:53

adezivul pentru parbriz este cea mai sigura varianta DACA poti imobiliza piesa aproximativ 2 ore.
o trusa (activator, primer, adeziv) costa aproximativ 80 lei si ajunge pentru a monta pragurile.

05 Aug 2013, 22:08

un brand ceva? si de unde se poate achizitiona?

14 Aug 2013, 12:30

mergi la un service care monteaza parbrize si te descurci la fata locului. sa cumperi trusa completa.
Răspunde