29 Iun 2013, 17:44
salut. cand pot veni si eu pentru o diagnoza FORD C-MAX incepand de saptamana viitoare 1iulie
ms
29 Iun 2013, 19:16
Salut un update de soft pe mașina din semnătura cât durează și cât costa. Merci
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
07 Iul 2013, 19:28
Salut...e posibil dupa schimbarea bateriei sa fi aparut ceva erori in soft ???intreb asta deoarece dupa ce am schimbat bateria a aparut un fluierat la turbina,se aude numai in momentul revenirii din turatie ....mentionez ca masina a stat mai bine de 24H fara baterie si a fost totul resetat(bord,setari,unitate audio etc)....masina este un ff2 1.6 tdci 109 cp 2009...Multumesc
09 Iul 2013, 12:11
Prin Brasov nu ajungeti?

Nu stiti unde m-as putea duce pentru un test Ford IDS altundeva decat la reprezentanta Ford?
Daca nu gasesc probabil ca ma voi duce acolo, teoretic ar trebui sa pot asista la operatiune nu?
09 Iul 2013, 19:23
chilotu.....incearca la DEMENTOR pe feldioarei sau transinvest in spate la real.......stii cumva cat costa la reprezentanta o diagnoza ids?????
16 Iul 2013, 08:27
Alexandru nu prea raspunde pe forum din lipsa de timp. Folositi cu incredere telefonul
03 Aug 2013, 12:30
Salutare, ma intereseaza pentru un Ford Focus II 10.2005 Ghia cat costa:
activare afisare consum instantaneu
inchidere automata usi la viteza
dezactivare alerta centura de siguranta
+ daca se poate activa ca atunci cand deschid usile sa se aprinda si farurile (am senzori) si bluetooth din soft (am mp3 Sony 6.1.3) ca sa ascult muzica de pe telefon sau trebuie schimbat ceva
Multumesc anticipat
05 Aug 2013, 22:02
De azi am si eu volan cu CC si prin mai multe update-uri de soft parca am o masina noua. Multumesc DGAlexandru si ramin dator!
17 Aug 2013, 18:14
as dori o estimare de pret pentru urmatoarele:
- update de soft pentru FF-ul cu VIN WF0PXXGCDP8E69392 , daca este disponibila o noua versiune:
- inchidere automata usi la viteza (necesita interventii mecanice la masina, recablari etc???).
Stima
17 Aug 2013, 18:23
Preturi conform primului mesaj din topic:
- actualizare soft / update de soft pt. un modul electronic - in acest caz PCM = 50lei.
- activare optiune/optiuni intr-un modul electronic - in acest caz GEM = 50lei.
17 Aug 2013, 18:57
La ce pret este activarea consumului instantaneu pentru un Mondeo Mk3 din 2006?
Multumesc anticipat!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
17 Aug 2013, 19:46
Va multumesc si eu anticipat pt. ca veti citi primul mesaj din acest topic unde gasiti raspunsul la intrebarea dvs.
20 Aug 2013, 12:28
salut.
doresc sa rescriu si eu o cheie pt. ford focus 2 2006. inteleg ca pretul este de 100 ron.
cand ne putem intalni?
20 Aug 2013, 12:35
Cand avem timp si ne sincronizam. In acest sens, poti folosi cu incredere nr. mele de telefon, de mai jos - de la semnatura mea.
20 Aug 2013, 14:28
Buna Alexandru,
As vrea sa te intreb, daca se poate cumva vedea (la masina mea din semnatura) ce coduri exista momentan introduse in ECU pentru injectoare ...
Si tot cu aceasta ocazie te intreb ... dupa un update de soft trebuie rescrise codurile (tot la masina mea ...) ?
I-ti multumesc anticipat!
20 Aug 2013, 14:45
Fiind din 2004, da, ar trebui sa putem citi codurile injectoarelor (presupun ca nu ai ICU si PCM ci doar PCM).
La update-ul de soft pt. PCM nu e nevoie de rescriere coduri injector daca aceasta operatiune se desfasoara ok.
15 Oct 2013, 23:15
salut!pt a face un update la soft la un mondeo 2001 2.0tddi cand ai avea timp?
29 Oct 2013, 08:39
Salut Alexandru,
As vrea sa imi faci un update de soft pt Mondeo-ul meu, MK3 din 2002, 2.0 TDCi.
Am vorbit saptamana trecuta la telefon si nu erai disponibil.
Eu ajung prin Bucuresti sambata, pe 02.11.2013.
Te rog sa imi spui daca esti disponibil sa ma ajuti si pe mine, caci nu ajung prea des in Bucuresti.
Daca e ok, te rog sa imi dai o adresa pe unde vrei sa ne intalnim.
Am incercat cu mesaj pe private, dar nu se trimite.
Mersi mult.
O zi buna.
30 Oct 2013, 14:23
Salut Alex, Am si eu cateva probleme si vreau sa stiu daca ma poti ajuta Masina : Ford Focus 1 1.8TDDI 2003 Break.
1. De la un timp vibratile motorului parca se simt mai puternic mai ales cand motorul este rece, dupa 20 de minute de mers isi mai revine dar tot vibreaza masina.
2. Multe din beculetele de pe bordul masini ori sunt arse ori se vad foarte slab plus ca jumatea din partea stanga a cesurilor de bord nu mai este luminata.
3. As vrea sa stiu daca ii pot face un update de soft sau daca se poate modifica ceva pentru ca parca nu mai accelereaza ca inainte. De 2 saptamani am facut revizia cu filtre si ulei, si se simte un pic diferenta.
Multumesc si astept raspuns.
13 Dec 2013, 13:37
Buna
Pentru un mondeo mk3 04.2004. Varianta spot 2.0 benzina
Ma intereseaza tempomat si activarea consumului instant.
Pentru tempomat am cablajele tase si o sa imi cumpar un volat cu airbag si butoane dar nu stiu daca aceastea au si cablurile care se duc la pedalier pe ele. Daca este airbag original cu butoanele de cc are si cablajul?
Avand astea in vedere cam cat m-ar costa ?
09 Ian 2014, 03:39
Salut, Pt un Ford Focus 1, poti reseta calculator AirBag ?
23 Ian 2014, 19:25
Salutare! In ce zona desfasori aceste activitati? As avea un drum la Bucuresti si sa-mi pot planifica o eventuala programare pentru diverse chestii pentru care ne vom auzi la telefon la momentul respectiv.
23 Ian 2014, 22:00
Nu am o locatie anume... colaborez cu mai multe service-uri auto.
19 Feb 2014, 20:02
salut
ptr ford fiesta MK6 din 2006 (varianta cu facelift) exista vreun update de soft ptr PCM?
19 Feb 2014, 22:30
Nu se poate afla daca exista soft mai nou pt. modulele electronice de pe masina (asa cum e si PCM-ul) fara a conecta masina la softul de diagnoza Ford IDS!
19 Feb 2014, 22:38
ok, te contactez in weekend si in functie de cum avem amandoi timp, ne intalnim sa verificam.
22 Feb 2014, 20:32
Vreau sa montez si eu tempomat pe un mondeo mk3 benzinara 2L . Vreau sa stiu daca motorasul pentru actionarea clapetei de acceleratie pot sa il iau si de pe un diesel? Sunt lafel sau dieselurile nici macar nu au motorasul respectiv?
22 Feb 2014, 22:50
Doar motoarele pe benzina de pe Mondeo 3 au acel motoras, pt. ca doar acestea au acceleratia pe cablu.
12 Mar 2014, 22:34
Salut Alexandru,la mine la mondeo mk3 prefacelift,imi poti monta urmatoarele: instalatie electrica pentru clima auto facelift,am cumparat (toata consola completa,toata instalatia din bordul masinii de pe facelift,aeroterma clima,senzori temperatura interioara si lumina solara,toata "cutia"ventilatie cu tot cu acei senzori din ea.Mi-am pus si parbriz incalzit cu senzor ploaie/lumini si oglinda heliomata,instalatia electrica care am cumparato este compatibila si cu aceste optiuni,am cumparat si calculatorul de confort si blocul de lumini.Masina ii pot da eu bordul jos si il pot monta tot eu la loc,am nevoie de ajutor pentru partea electrica si sa stiu daca imi mai trebuie ceva.Te deplasezi la mine la service sau trebuie sa vin eu cu masina la tine?Da-mi si mie un PM si spune- si cam cat m-ar costa toata distractia. O seara buna!
14 Mar 2014, 01:03
S-a rezolvat. Multumesc frumos de consulenta !
Leontin
Milano