Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Am ridicat masina ieri de la dealer :P

10 Oct 2007, 12:39

Salutare! De ieri sunt, IN SFARSIT, fericitul posesor al unei fiesta confort, 1.4TDCI. Imi place mult masinuta. Deja am facut 100 km intr-o singura zi prin Bucuresti.
Vroiam sa intreb si eu despre cutia de viteze. Mi se pare ca intra cam greu in viteze, in special intr-antaia si a 4-a. Am mai intrebat niste prieteni care nu au neaparat fiesta si mi-au zis ca e normal ca si la ei la masini au avut greutati cu vitezele in primii 1000-1500 km pana s-a mai uzat si ea putin. Sper sa nu fie vreo problema cu cutia de viteze. Nici nu pot zice nimik mai ales ca are abia 106 km. oricum cred ca o sa astept revizia de 2500 si vad atunci la service ce si cum. Daca mai face atunci (Sper sa isi dea drumul).

Oricum sunt foarte foarte incantat de masinuta. Trebuie sa ma obisnuesc cu pozitia mai ridicata de condus si de inclinarile care le are in curbe (fata de opelul astra care il are taica-miu e foarte inalta pozitia sin in curbe opelul nu se inclina aproape deloc fata de fiesta).
Mai vroiam sa intreb ceva dar ... aaa gata: Pe cand se mai face o intalnire a Fordistilor in Bucuresti ca sa vin si eu cu "broscoiul meu" (e verde apple :P)?

10 Oct 2007, 12:44

Salut,

Ne bucuram pentru tine !

Si a mea masina intra mai greu in viteza in primii 1000 Km. Dupa aceea, s-au intamplat urmatoarele lucruri:

- m-am obisnuit cu traiectoria schimbatorului si pozitionarea treptelor astfel incat sa intre usor (asta difera de la masina la masina)

- m-am obisnuit cu turatiile si vitezele la care se schimba cel mai usor - foarte important

- s-a mai "uzat", asezat cutia de viteze

Mie chiar imi place cum se schimba vitezele, cursa schimbatorului, etc.

Despre inclinarea la curbe, nu stiu ce sa spun, mie mi se pare chiar stabila fata de un Renault Megane pe care l-am avut inainte (dar acum am cauciucuri 195/50 R15 fata de 175/65 R14, cat aveam pe Megane).

Later Edit: sa nu uiti sa-ti prezinti masina, cu poze, dotari, etc. la sectiunea "Masinile Membrilor" si sa te inscrii pe lista de la "Cati posesori de Fiesta suntem" de la sectiunea Fiesta ! :D

10 Oct 2007, 13:13

Merci mult.
Poze o sa pun dar cred ca pe sapt viit ca nu am aparatul foto acasa.

10 Oct 2007, 13:40

he-he...bine ai venit si s-o stapanesti sanatos....e la fel ca a mea, abia astept sa vad pozele...

10 Oct 2007, 18:18

Felicitari!

Mai mult ca sigur ca moderatorii iti vor muta topicul la sectiunea "Masinile membrilor".

Asteptam poze (nu ca nu am mai fi vazut Fiesta :p )

11 Oct 2007, 10:15

exact... :)

Felicitari pentru achizitie....alen e gelos de acum! :)

11 Oct 2007, 10:30

mai intai s-o vedem si dupa aia ma pronunt.... :D

11 Oct 2007, 11:29

Vreau sa stiu si eu cum pot intra in posesia unui abtibild cu club ford ca am vazut ca unele masini au asa ceva pe ele si vreau si eu :P

P.S: de ce sa fie Alen gelos?

11 Oct 2007, 12:01

$1 scrie:$2reau sa stiu si eu cum pot intra in posesia unui abtibild cu club ford ca am vazut ca unele masini au asa ceva pe ele si vreau si eu :P

P.S: de ce sa fie Alen gelos?

Pai si a lui e tot "broscutza" :lol:

11 Oct 2007, 12:22

BRAVO...sa fie intr-un ceas bun si sa te bucuri de ea... asteptam pozele.

12 Oct 2007, 00:17

$1 scrie:$2Pai si a lui e tot "broscutza" :lol:

mai e si zuza...si multi altii... :D
daca priviti lista cu posesorii de fiesta, o sa vedeti ca lacu-i plin de broaste... :P

12 Oct 2007, 17:59

Felicitari pentru masina,si asteptam pozele.

12 Oct 2007, 18:36

pozele :lol: :lol: :lol:
Răspunde