de mihaibre » 09 Aug 2013, 07:42
eh, sa nu ne mai dam rotunzi, mai ales cei cu body kituri de st...adica avem bara respectiva, eleronul dar nu scriem st ca domne e cu totul altceva. dupa cum zicea cineva la un moment dat: "nu trebuie sa scrie pe spate Focus ca sa iti dai seama ca e un Focus". acelasi lucru este fara nici un fel de dubiu si cu lipitul de sigle cu ST: nu trebuie sa scrie ST ca sa zici ca este ST. nu stiu daca sunteti la curent cu tendintele din ziua de azi, dar se poarta de-badge-ul sau clean lookul cum ii mai spune. asa ca Mihai, si pe tine daca te face vreun daciot la semafor tot un ST va spune ca a depasit, chiar daca pe fundul tau nu scrie ST. cine a ales sa puna respectivele spoilere se identifica cu acel brand, fie ca scrie fie ca nu scrie. in cazul meu, nu ma simt cu nimic mai prejos decat un posesor de ST, masina are in momentul asta absolut toate elementele de ST, mai putin motorul si cutia (la motor am facut ce s-a putut face). sa nu uitam totusi ca exista la alte marci kituri de s/st puse pe masini "normale" si asta din fabrica. si sa nu uitam ca exista si motoare la Ford cu mai putini cai pe care scrie ST. oricum fiecare isi "tuneaza" masina cum doreste si nu ar trebui sa tina cont de parerea celorlalti (acum sa nu exageram cu stickere just do it sau mai stiu eu ce).
Power is nothing without control!
Actual car: FORD FOCUS ST 2.0 ECOBOOST
Ex car: