Vă salut. Datorită faptului că trăim în România bineînțeles că nu am fost băgat de nimeni în seamă în urma sesizărilor făcute de către mine la Departamentul de relații cu clienții atât prin email cât și telefonic.
Am trimis un email în 3 martie către ford centrul de relații clienți la adresa
crcro@ford.com. Nu am primit răspuns nici astăzi. Sunt peste 170 zile de atunci. Am sunat la centrul de relații clienți la nr 0372.373.673 pentru a verifica status-ul email-ului meu de nenumărate ori însă ba am stat în așteptare peste 30 minute ba mi se închidea telefonul în nas. Am scris inclusiv pe pagina lor de facebook și nimic.
Problema a fost de fapt un piston spart în cilindrul 3. Cei de la RMB Ford Oradea au spus că nu se pot ocupa de mașină deoarece nu au posibilitatea de a desface motorul!!! Trebuie să își comande o piesă specială pentru asta. La celălalt Ford din Oradea mi s-a spus să revin peste 3 săptămâni cu un telefon deoarece sunt foarte ocupați. Am rămas prost când am auzit la ce tratament sunt supus ca și client Ford.
Am reparat mașina la reprezentața Nissan din oraș pe banii mei și acum funcționează impecabil, ca și în prima zi. Cele 4 pistoane înlocuite cu altele noi, chiuloasa rectificată iar turbo curățat și înlocuit senzorul care a picat cu această ocazie. Am mai corectat mici reparații (senzorul de parcare și senzorii ștergătoarelor) și am ajuns către 3000 euro aproximativ cu totul.
Este normal? Se face achiziție de peste 20.000 euro și după 50.000 km să am pistonul spart? Ford nu își asumă nimic? Așa se păstreză un client fidel?
Între timp ca norocul că am primit o mașină noua SKODA de serviciu și nu am mai fost stresat din cauza Ford-ului meu drag însă nu l-am putut lăsa defect mai ales că mașina e de nouă la mine. Am pus-o recent la vânzare neavând ce să fac cu două mașini deși îmi e greu să mă despart de Ford.