Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Carte service

15 Iul 2013, 15:12

Am cumparat un FORD FOCUS din germania de la ceva firma care cumpara masini avariate, in cazul meu fiind usor avariata.
Din pacate cartea service nu am reusit sa o obtin.
Unde pot cumpara o alta carte service sau daca se poate obtine un duplicat.
Multumesc.

Re: Carte service

22 Aug 2013, 12:04

In limba romana nu stiu sa existe, in schimb in engleza se gasesc. Cauta "Haynes Ford Focus service and repair manual". Am vazut ca exista pe okazii, ebay, amazon... Nu stiu daca am voie sa pun numele saiturilor/magazinelor, dar nu vad cum altfel as putea indruma omul de unde sa cumpere. Unii useri de pe acest forum detin deja unele manuale de service in format tiparit sau pdf, poate ca unii te pot ajuta sa faci rost de ea. Scrie/completeaza la profil anul de fabricatie si motorul masinii si poate te ajuta cineva.
Sper ca nu vine prea tarziu raspunsul.

22 Aug 2013, 18:37

nu cred ca se refera la manualul de service ci la cartea de service (adica cartulia aia unde sint trecute reviziile masinii si alte interventii)

22 Aug 2013, 19:15

Aha, am inteles. Pai si cum sa cumpere o alta carte de service odata ce doar una a fost completata si stampilata cu reviziile? Cica samsarii ar face rost de alte carti de service "in alb" pe care le completeaza cu ce vor ei, ca sa poata vinde masina la pret bun. Dar e total ilegal si imoral. Sau exact acelasi lucru se incearca si in cazul de fata?

22 Aug 2013, 21:24

=D>
Răspunde