Vanzare

VIND MUSCLE CAR

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Mesajde sile1 » 12 Oct 2007, 22:27

eu am vrut sa fiu respectos si nu am adus nici un argument contra masinii dvs si tind sa cred k am facut o alegere gresita ;) in primul rand un scorpio costa intre 1500 si 2000 E si nu toate sunt full (a mea are cam tot ce se poate avea pe un scorpio afara de piele...) si 2 la mana daca dvs credeti ca pe langa cele 20 de masini pe care le am in momentul de fata , mercuryul era asa o mare problema va inselati amarnic si sa nu ma luati cu taxe si consum ca stiu extrem de bine cum sta treaba la capitolul asta credetima pe cuvant...
kt depre facutul cutiei cu 3 - 4 sute de euro sincer nul vad posibil pt k nus multi care se baga in primul rand sa nu mai vb de pretul pieselor si al manoperei (un schimb de ambreaj de dacie e 50E ) dar nu asta este problema , credetima k am foarte multi prieteni care se ocupa cu masini printre care si americane (si nu exagerez cu nimic) DAR tind sa va reamintesc faptul ca intelegerea noastra a fost sa va aduc masina pe GPL cu injectia in porbagaj (ceea ce nu era abs nici o problema) si sa iau mercuryul cu cutia FACUTA (era in service la facut cand am discutat noi si ati spus k nu or sa mai fie probleme cu ea) si sa ajung cu el acasa... insa luni cand vam sunat tot dvs miatzi spus k ar fi indicat sa mai vin cu cineva cu o shufa sa nu ma lase pana la bucuresti ;) in mometul ala pt mine sa hotarat treba.

va doresc numai bine si mult spor la vanzare , iar ca un sfat incercati intai sa va ganditi bine la veridicitatea unor lucruri inainte sa le spuneti ;)
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

Maşina: V12 600

Mesajde Maximilian » 12 Oct 2007, 22:47

Nu e frumos sa aruncati cu noroi si cu cuvinte gen masina mea e de 3 ori cat a ta..daca era asa in primul rand nu mai acceptati targul...
Maximilian
Petrol Head

Maşina: Ford Granada mk II 2,3 V6 GL 1982

Mesajde johnny59 » 12 Oct 2007, 22:59

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2u unul ma retrag cu parere de rau ... mam razgandit din pricina problemei care se pare ca persista la cutia de viteze , problema care o face practic neutilizabila la momentul asta .

numai bine si spor la vanzare

Cel care pierde esti tu.masina mea e de cel putin 3 ori mai valoroasa ca a ta,iar cutia o reparai cu 300-400 euro,sau puneai alta.in Bucuresti nu sint probleme.Dar se pare ca nu ai bani,pt a tine asa masina.Numai bine!

doamne!!! oare cand ai scris te-ai gandit un pic? nu e vorba de bani, uita-te cate masini are sile...si cu parere de rau iti spun ca masina nu e nici pe departe un "muscle-car"

masinile nu sint ale lui.el doar le vinde.daca eu am sa scriu aici ca am 20 de masini si incep sa insir niste marci,inseamna ca voi o sa credeti ca sint miliardar?Cine nu-si permite sa dea citiva lei ca sa repare ceva la o masina e clar ce e cu el.Oricum masina mea nu mai e de vinzare m-am razgindit.am sa o repar si am sa o tin.prefer sa am o masina unica,nu conteaza cit costa.puteti inchide topicul
posesor si iubitor de Muscle Car!
johnny59
Incepator

Mesajde sile1 » 12 Oct 2007, 23:07

faceti cumva mishto de mine...? de unde dracu concluzia ca nus masinile mele.... aveti cumva impresia ca sunt atat de tampit incat sa ma plimb pe strada si sa zik uite imi place masina asta hai k o bag in semnatura si p'asta.... pt cultura dvs generala masinile alea sunt cat se poate de ale mele (ale mele insemnand ca sunt proprietar si ca imi apartin ;;) ) le depozitez in jurul blocului si o mica parte din ele pe la 3 prieteni apropriati in cazul in care mai doreati lamuriri suplimentare si ca sa va faceti o idee pana acum am avut peste 100 de masini si printre ele au fst multe masini speciale deci mercury-ul dvs nu era pt mine ocazia vietii mele sau masina care ma scotea din anonimat ci doar o masina care mi sa parut interesanta

regret ca am vrut sa fac targul respectiv cu dvs pt ca se pare ca nu prea va ganditi mult inainte sa ziceti cate o chestie

P.S. nus miliardar deloc nici makar in lei vechi... dar numi plangeti de mila k ma descurc ;)
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

Maşina: V12 600

Mesajde Maximilian » 12 Oct 2007, 23:16

Da...sa se inchida topicul...oricum...f urat, si da, masinile acelea sunt ale lui Sile toate.
Maximilian
Petrol Head

Maşina: Ford Granada mk II 2,3 V6 GL 1982

Mesajde Huffy » 13 Oct 2007, 01:47

Ok, masina nu mai e de vanzare, topicul se inchide.
Huffy

Maşina: Ford

Anterior

Înapoi la Vanzare