Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Cat sa cer pe Focus?

11 Oct 2007, 14:22

Dragii mei , m-am hotarat sa vand Focus-ul ca sa imi iau tot ....Focus ( nou, berlina, trend style, 16 TDCI-90CP) si nu stiu cat pot lua pe el. Detalii despre masina:
Fabricatie 2001
3 usi, neagra
AC, 4 airbaguri, frane disc (fata/spate)
geamuri electrice
1400 cmc - 75CP
145.000 Km, adusa anul trecut din Ge la 130.000 Km, primul proprietar RO.
alarma

Ce am schimbat la ea:
distributie la 131.000km)
toate discurile de frana si placutele,
consumabile ( recent 143.000 km)
bujiile ( tot motorcraft)

fara probleme cu masina

deci cat pot lua pe ea? ( o sa pun si niste poze , nu am apucat sa fac)

11 Oct 2007, 15:00

Te rog sa modifici topicul si sa scrii un pret la ea! Este pretul pe care-l ceri. La el se poate sau nu negocia asa cum iti propui.
Este un topic la VANZARE si nu unul in care ne dam cu parerea daca merita sau nu o masina un pret sau altul.

Pune niste poze, sunt de multe ori avantaje.

MULTA bafta la vanzare sa iei atat cati iti doresti pe ea si sa iti vedem noua achizitie...

PS: poate te ajuta asta: http://www.masini.ro/masini_second_hand ... -focus.htm asa informativ...

14 Oct 2007, 02:06

$1 scrie:$2e rog sa modifici topicul si sa scrii un pret la ea! Este pretul pe care-l ceri. La el se poate sau nu negocia asa cum iti propui.
Este un topic la VANZARE si nu unul in care ne dam cu parerea daca merita sau nu o masina un pret sau altul.

Pune niste poze, sunt de multe ori avantaje.

MULTA bafta la vanzare sa iei atat cati iti doresti pe ea si sa iti vedem noua achizitie...

PS: poate te ajuta asta: http://www.masini.ro/masini_second_hand ... -focus.htm asa informativ...
cam scumpicel ala din anunt... :) iar despre cel in 3 usi...astea sunt mult mai ieftine decat un hatch sau sedan dar nu ma pronunt :D

14 Oct 2007, 03:06

eu zic ca undeva la 6500-7000 in cel mai fericit caz...

15 Oct 2007, 16:21

merci de sfaturi, daca iau 6500 io ma declar multumit

15 Oct 2007, 21:36

cu placere
Subiect închis