ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Am nevoie de un catalizator...imprumut 2 ore....Focus TDDI

12 Oct 2007, 20:20

Mi-am cumparat masina acum 2 ani si avea RAR-ul facut, am avut o mica interventie la turbina... si am constatat ca fagurele din catalizator nu mai era..Cand am fost sa fac ITP-ul recent nu au iesit noxele in limitele admise... Daca vrea cineva sa ma ajute in sensul sa imi imprumute un catalizator vreo 2 ore cat fac ITP-ul i-as fi recunoscator si moral si Financiar...pe mess "russu200"...tel : 0765.467.647 / 0749.107.901

12 Oct 2007, 20:34

eu nu mai am catalizator deloc si am rezolvat treaba la service pe stand direct.defapt mi a rezolvat o cel care se ocupa de itp.a tras o masina in spatele la a mea si ia bagat sonda in evacuare la ea.si uite asa mi au iesit si noxele conform euro 2 parca.si fara bani pe sub mana la baiat.

12 Oct 2007, 21:06

din pacate o ard prin buc si pe aici s-au doatat cu camere si totul e facut online...ca as fi facut si io la fel....nici nu prea pot sa ies cu ea din buc...sa n-am vreo belea

12 Oct 2007, 21:20

La diesel nu se verifica compozitia fumului ci cantitatea lui. Catalizatorul nu influenteaza cantitatea de fum...
Inainte sa te duci sa faci ITP-ul mergi cativa km mai sportiv cu schimbari aproape de rosu ca sa elimini funinginea de pe evacuare si il treci fara probleme...doar daca nu cumva ai alte probleme la motor...

13 Oct 2007, 14:14

Eu am dat joc catalizatorul,am evacuare sport cap-coada ca sa zic asa si n-am avut probleme nici cu politia nici cu ITP.Toata treaba e sa stii cum pui problema la baietii de la ITP;) Eventual cauta unii mai "de treaba",testeaza mai multe centre de ITP.Multa bafta!

15 Oct 2007, 01:02

AM rezolvat....am imprumutat pana la urma unul de la dezmembrari...multumesc mult baietilor pt posturi...topic inkis

15 Oct 2007, 01:21

Si ai trecut ITP-ul cu catalizator?

15 Oct 2007, 01:22

da...am testat metoda ta si tot nu am trecut...asa ca l-am cumparat pe asta

15 Oct 2007, 01:30

Foarte ciudat, un prieten cu TDDi a facut ITP fara catalizator fara nici o problema...iar daca te uiti pe fisa de la ITP ai sa vezi clar ca valorile masurate nu reprezinta decat cantitatea de fum...
Oricum, bine ca ai rezolvat.

16 Oct 2007, 04:12

aaaaah asta ma pune pe ganduri. Chiar maine ma gandeam sa scot catalizatorul si toba din mijloc. Sunt sanse sa cad ITP fara catalizator???

16 Oct 2007, 13:16

in cazut tau o sa ai un FAILED MOT :D...ca la romania se mai manjeste intr-ul fel sau altul documentele...la Scotland nush cat de mult...

23 Oct 2007, 14:21

eh masina este inmatriculata in romania, deci si verificarea se face tot in romania :D..... la ce asigurari sunt aici, imi platesc ratele pe 8 luni in tara de banii aia.
Răspunde