Scurta intilnirea dar placuta! Au aparut si fetze noi pe care nu le stiam si asta e bine! Lume pasionata! Oamenii de baza sint prezenti la datorie!
Cip..ma bucur ca ti-a placut masina prietenului meu..ti-am zis, daca vreti promit ca la fiecare intilnire sa va aduc cite o pasare rara ca "guest" pe care sa o studiati indeaproape! Nu ai ocazia sa vezi in fiecare zi M3, E classe, RS....Ideea e ca si gasca mea de prieteni are aceeasi pasiune ca si voi..masinile...un pic mai sportive!

Putem vorbi la nesfirsit despre auto sportive, exclusiviste, si nu din reviste, ci din experienta!
Alen...treci la regim, la mine a functionat...! Colicistul asta nu e gluma. Ma simt mult mai bine si pot si eu sa conduc relaxat! La fiecare denivelare, aveam o fatza...de ziceai ca atunci nasc!
Aaaaaa...CD-ul e la mine....n-am reusit sa ma uit pe el inca-motive de meci

. Promit sa ma ocup de el saptamina care vine... Inca ceva, n-am inteles exact la ce anume serveste materialul de pe cd. Daca imi explica cineva ce anume cautati, e posibil ca prietenii mei din lumea auto sa aiba deja informatia sau programelul respectiv functional.