Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Kit de Distributie

24 Oct 2013, 08:20

Buna ziua
Sunt no u pe aici,imi spune Marinar,am cumparat si eu un Ford C-max 1,6 Tdci,motor HHDA de 66Kw(90cp) si am rugamintea sa-mi spuna cineva care stie la cati Km se schimba distributia si care ar fi kitul de distributie (MARCA) mai bun .Data fab.12.10.2010si are 109000Km la bord. Va multumesc anticipat

Re: Kit de Distributie

24 Oct 2013, 08:30

salut!
pai daca acum ai luat masina ,si distributia e pe curea nu pe lant schimb-o cat mai curand posibil,curea +role si pompa de apa daca e pe distributie ,nu stiu exact.ca marci:INA,GATES,CONTITECH,DAYCO ...

24 Oct 2013, 08:34

Cauta in sectiunea pentru c-max.
Distributia se schimba la 200 mii km si producatorul pentru original este Dayco.

24 Oct 2013, 08:37

sexyrat,da e adevarat ca el a intrebat la cati km se schimba ,dar eu bag mana in foc ca nu is km reali aia...eu zic ca ar fii un risc prea mare sa mearga la plezneala,banuind ca sunt adevarati km

24 Oct 2013, 08:42

El a intrebat la cati km se schimba, nu daca sa schimbe acum sau nu.

24 Oct 2013, 17:04

multumesc ptr.sfaturi, in urma lor am decis sa schimb kitul si pompa de apa cat mai repede posibil
Răspunde