Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Nu mai recunoaste cheia de rezerva

30 Oct 2013, 16:58

Salutare tuturor,

Va cer sfatul in legatura cu urmatoarea problema. Am schimbat recent bateria de la cheia cu telecomanda, au reprogramat baietii de la service cheia si e totul ok. Astazi am vrut sa folosesc cheia de rezerva ( cheie simpla fara telecomanda ), dar nu o mai recunoaste .
Operatiunea de reprogramare a cheii am vazut ca se refera doar la cheia cu telecomanda ( dupa cele trei proceduri de la pozitia 0 la pozitia 2 a contactului se apasa butoanele telecomenzii), cum procedez pentru cheia simpla, fara telecomanda?

Mersi anticipat.

Re: Nu mai recunoaste cheia de rezerva

01 Noi 2013, 11:12

Am gasit asta.
Poate ajuta. Omul explica ptr a programa a treia cheie, dar nu conteaza.
"Are you turning the first key to ON/RUN for at least a second and then, within 10 seconds, inserting key 2 and turning it to ON/RUN for at least a second and then, within 10 seconds inserting the new key and turning it to ON/RUN for at least a second? This should do the trick. " La ultima cheie ( in cazul tau a doua ) dupa ce iei contactul scoti si cheia din contact.
Sursa: http://www.focusfanatics.com/forum/show ... p?t=242093

Sa ne spui ce ai rezolvat.

06 Noi 2013, 09:03

Salut,

Mersi pentru informatie. Stiam de acest procedeu, dar doar pentru programarea unei a treia chei, pentru o a doua cheie ( fara telecomanda) nu functioneaza. Probabil o sa iau legatura cu cei de la reprezentanta.

06 Noi 2013, 19:53

Ai incercat? Se refera la programarea cipului nu a telecomenzii, asadar nu are legatura daca este cu telecomanda sau nu. Da-i o sansa si incearca.

06 Noi 2013, 19:58

Ti-au reprogramt doar cheia principala. Operatiunea se face reprogramand TOATE cheile, altfel nu le mai recunoaste cipul.

14 Noi 2013, 15:18

Nu au cum sa-i programeze doar o cheie pe masina.
Sistemul cere minim doua chei.
Ori e alta cauza de nu mai recunoaste cheia de rezerva ori i-au programat inca un cip pe masina.
Răspunde