ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

Re: statii emisie receptie

08 Oct 2008, 12:14

Nu pune nimeni manele stai linistit, si nu se sta non stop cu microfonul la gura cine vrea sa vorbeasca alt ceva de obicei trec pe alt canal ca sa nu deranjeze

20 Mar 2009, 21:50

sunt de acord cu pauneugen2003. de mai bine de o juma de an am o statie pe care o mut pe doua masini, depinde cu care merg. Din punctul meu de vedere si-a scos toti banii, plus ca din ce a produs mai cumparam vreo 4-5 bucati.Eu zic sa nu fiti reticienti ca eu spre exemplu acum nu as mai pleca fara ea nici zece km. singurul inconvenient este antena ..... dar eu am curte

21 Mar 2009, 20:30

probabil ca mergi mult extraurban.... in oras nu iti prea foloseste...

21 Mar 2009, 22:57

ai dreptate cu extraurban, dar daca nu ai gps (cum e cazul meu)si vrei sa ajungi la o adresa (strada, firma) comunici prin statie locatia si cu siguranta se va gasi un coleg care sa te ajute(dar trebuie sa ai pix si hartie langa tine :D )

25 Noi 2013, 23:54

Stiu ca e cam vechi topicul.Dar de curiozitate.E cineva cu Ford Focus 1?Daca da.Pe unde ati tras cablul de la antena?As vrea prin portbagaj dar nu stiu daca se mai inchide usa imi e sa nu il taie.

27 Noi 2013, 08:54

viewtopic.php?f=17&t=45910
Subiect închis