Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Tutorial pentru activarea diverselor functii din ECU

27 Noi 2013, 09:26

In cautarile mele pe internet am dat de altceva si anume un tutorial despre cum sa activezi/dezactivezi diverse functii din calculatorul masinii.
Daca este considerat util poate ar fi bine sa fie facut "sticky".
Daca s-a mai postat treaba asta, imi cer scuze.

http://www.jamessimpson.co.uk/elmconfig ... functions/

Re: Tutorial pentru activarea diverselor functii din ECU

27 Noi 2013, 09:34

Multumim frumos pentru info. Exista deja un topic simial in sectiunea focus. Daca doresti sa pui cu poze si in roamana, il facem sticky. :)

27 Noi 2013, 09:51

Imi este greu sa traduc caci nu prea am timp, cat despre poze se gasesc acolo. Ce pot face este sa "urc" aici toata chestia din link intr-un format pdf, asta in cazul in care site-ul respectiv dispare si nu cumva sa se piarda informatia.
Se pare ca nu pot incarca fisierul. Este prea mare.

27 Noi 2013, 10:53

Sunt cativa user care a interfata asta modificata si da unoeri merge, alteori nu merge uneori iti da altceva peste cap ( eu am patit-o) da poti sa stergi erori cu ea etc. Sigur sigur daca nu e modificata cum trebuie nu poti sa activezi anumite functii de exemplu pilotul automat. Il bifeaza dar nu il activeaza si iti trebuie ids-ul neaparat. Asa pentru verificari si sa urmaresti erori si altele e ok.

27 Noi 2013, 11:26

Am mutat unul dintre topicuri aici, în Help. Apoi am comasat toate mesajele din toate secțiunile în acest topic. Am rugămintea ca DOAR acest topic să fie folosit pentru discuție și nici un ALT topic să fie deschis.

Mulțumesc!

27 Noi 2013, 12:09

Roger, desi eu eu pusesem pe fiecare sectiune in parte caci de exemplu un posesor de Focus 2 posibil sa nu vada informatia daca este pus topicul intr-o sectiune generala, si plus ca in timp topicul o sa se duca la fund daca nu posteaza nimeni. Ma gandeam ca poate fi la fel de important ca acele tutoriale ce descriu cum se fac anumite operatiuni la modelul X.
Este bine ca exista informatia insa problema este cum ajungi la ea. Daca nu stii de existenta ei nici nu stii cum sa o cauti.

27 Noi 2013, 21:00

din ce vad in interfata, softul merge doar pe mondeo MK4. l-ai incercat pe MK3? a incercat cineva?
Fişiere ataşate
elmcofig.jpg
elmcofig.jpg (19.18 KiB) Vizualizat de 5263 ori

28 Noi 2013, 09:04

Omul din care a facut pagina aceea scrie ca este ptr Mondeo mk3. Tot ce poti face este sa incerci.

28 Noi 2013, 09:07

Eu am incercat pe un Mondeo mk3 si nu a mers.

28 Noi 2013, 12:39

Ai incercat exact ca in link cu modificarile respective?
Răspunde