$1 scrie:$2a un moment dat m-am dus la Tiriac plingindu-ma de serviciile proaste pe care le-am primit la trans atlantis si spunindule ca as vrea ca ei sa-mi continue garantia.....ei au facut o analiza extrem de amanuntita a interventiilor facute pina atunci de trans si mi-au spus ca asta ar fi problema lui trans(calitatea fostelor interventii),mi-au facut doar revizia si.....cu hirtia constatarii facuta de ei m-am dus inapoi la atlantis si chiar au reparat "greselile trecutului"bine,ce am vrut sa spun cu postarea asta(daca incepi cu garantia la o firma)firma concurenta nu accepta sa refaca celelalte greseli facute de firma anterioara(cazul meu),iar daca continui doar cu o firma....te amagesc pina iesi din garantie cu reparatii facute pe genunchi mai mult sau mai putin,incercind sa mai ciupeasca cite putin de ici colo gen.......cauciucurile(semeringuri,curele,garnituri)nu sint cuprinse de garantie,nerespectarea termenelor de reparatie cu ideea ca pina la urma o sa accepte si asa(clientul).......uita insa un lucru destul de important,gradul de multumire al clientilor,pe termen lung, le aduce si lor o cifra mai frumusica de afaceri,drept urmare,propietarii de masini isi cauta un mecanic si.....inainte in frumoasa romanica
De recomandat floryioso......cauta un mecanic privat(de obicei de la o reprezentanta):)
Stimate bruno,
Spre deosebire de concurenta noastra directa, Tiriac Auto, noi ne-am orientat si focusat atentia spre satisfacerea clientilor nostri, spre imbunatatirea continua a calitatii serviciilor oferite acestora, si nu spre a denigra serviciile concurentei. Este cel mai usor sa improsti cu noroi .... si foarte greu sa concurezi pe o piata, destul de saturata si de dificila, intr-un mod corect si civilizat, lasand doar calitatea serviciilor si atitudinea angajatilor sa "vorbeasca". Noi asa am ales sa concuram, iar despre rezultatele noastre vorbesc statisticile Ford Romania - rezultate chiar foarte bune si intr-o crestere imbucuratoare .
Asa cum confirmi, tocmai pentru ca suntem focusati pentru satisfacerea clientilor nostri, atunci cand ne-ai reclamat indreptatit ceva, ne-am asumat raspunderea; importanta pana la urma, este atitudinea pe care o adoptam atunci cand avem clienti cu astfel de probleme iar, pana la acest moment, am incercat si consideram noi c-am si reusit sa tratam in mod corect, fiecare problema reclamata. Daca mai sunt si altii dintre dvs. care aveti de reclamat vreo problema sau aveti vreo sugestie de facut, va rugam sa ne contactati la adresele :
relatiiclienti@allianceauto.ro /
office@allianceauto.ro sau la telefon: 0752144578.
In privinta recomandarii tale, nu credem ca este una inspirata: mecanici veti tot gasi in particular, pe toate drumurile insa, niciodata unul care sa dispuna de dotarile de specialitate ale unei reprezentante. Nu degeaba sunt niste standarde costisitoare de indeplinit inainte de a fi autorizat ca reprezentanta pentru o marca : trebuie sa investesti si sa dispui de o dotare specializata si de ultima ora, de zeci/sute de mii de euro, pe care niciun mecanic nu si le va permite vreodata. Asadar, in afara de un schimb de ulei/filtru, riscati foarte mult pe banii dvs., siguranta in trafic a dvs. sau a familiilor dvs.
Tocmai pentru ca nu pierdem din vedere "gradul de multumire al clientilor, pe termen lung", suntem prezenti aici, ca si pe orice alt canal de comunicare cunoscut : pt.a fi conectati permanent la cerintele/solicitarile/observatiile/sugestiile/reclamatiile dvs., si a incerca permanent sa ne imbunatatim calitatea serviciilor (invatand din greseli, atunci cand a fost cazul) si a veni in sprijinul dvs. Contrar parerilor preconcepute ale unora dintre dvs., preturile pe care le practicam in acest moment sunt apropiate unui service de cartier insa, calitatea serviciilor oferite si gradul de specializare foarte ridicat, pus la dispozitia clientilor, categoric ne situeaza departe de serviciile unui service de cartier sau ale unui mecanic "Gigel". Asadar, bruno, ne-am bucura daca, in continuare, ai alege sa optezi pentru serviciile noastre, considerandu-te unul dintre clientii valorosi, care ne-a ajutat sa avem o imagine de ansamblu mai clara si mai corecta , a ceea ce avem de facut pe viitor, in cazul unor probleme reclamate in garantie.
Intotdeauna alaturi de dumneavoastra,
Echipa Alliance Auto