Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

22 Oct 2007, 01:08

$1 scrie:$2estept e domnul VIPER :D

Vad ca ai trecut la locatie "romania"...
Esti sigur de asta??? :lol:

P.S. Stai linistit ca scrisul nu te da de gol...

22 Oct 2007, 01:15

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2estept e domnul VIPER :D

Vad ca ai trecut la locatie "romania"...
Esti sigur de asta??? :lol:

P.S. Stai linistit ca scrisul nu te da de gol...

esti cu bunchiul pe mine dupa cate vad abia astept urmatoare intalnire a membrilor sa va cunosc mai bine :D :D

22 Oct 2007, 01:17

O sa ne bati? :cry:

22 Oct 2007, 01:18

Da..foarte frumos si ingrijit,sincer,e primul mondeo care il vad cu piele.Draguta si culoare de pe masina,sa il stapanesti sanatos si multi, multi km fara incidente.

22 Oct 2007, 01:22

$1 scrie:$2 sa ne bati? :cry:

nu stai linistit
m-am incins cu voi in seara asta am spus ca vreu sa va cunosc atata tot
aici fiecare zice ve vrea :lol: :lol:
si sa stiti ca sunt din Constanta

22 Oct 2007, 01:23

$1 scrie:$2a..foarte frumos si ingrijit,sincer,e primul mondeo care il vad cu piele.Draguta si culoare de pe masina,sa il stapanesti sanatos si multi, multi km fara incidente.

si eu sunt din C-ta poate ne vedem prin trafic CT 18 ELE

22 Oct 2007, 01:24

O sa razi, dar stiam. Am vazut pozele...

22 Oct 2007, 01:24

$1 scrie:$2 sa ne bati? :cry:

nu stai linistit
m-am incins cu voi in seara asta am spus ca vreu sa va cunosc atata tot
aici fiecare zice ve vrea :lol: :lol:
si sa stiti ca sunt din Constanta

Sincer, voiam sa-ti atrag putin atentia asupra exprimarii.
Avand in vedere textul de mai sus, se pare ca reusesti cu putin autocontrol.
Asta era tot.

22 Oct 2007, 14:36

$1 scrie:$2deea cu delicatetea tapiseriei tale o poti extinde la toata masina...se urca o fata cu unghii mari si trage o zgarietura pe tapiserie :twisted: sau mai grav se urca cu un toc si iti zgarie pragul....

bine, daca e sa analizam toate posibilitatile, ar mai fi si urmatoarea: daca lucrurile decurg intr-o anumita directie (si ajungeti la o anumita pozitie), poate te trezesti in situatia in care iti zgarie cu tocul chiar si plafonul, ceea ce nu cred ca te-ar deranja foarte tare. 8)

22 Oct 2007, 17:19

$1 scrie:$2deea cu delicatetea tapiseriei tale o poti extinde la toata masina...se urca o fata cu unghii mari si trage o zgarietura pe tapiserie :twisted: sau mai grav se urca cu un toc si iti zgarie pragul....

bine, daca e sa analizam toate posibilitatile, ar mai fi si urmatoarea: daca lucrurile decurg intr-o anumita directie (si ajungeti la o anumita pozitie), poate te trezesti in situatia in care iti zgarie cu tocul chiar si plafonul, ceea ce nu cred ca te-ar deranja foarte tare. 8)

deloc !

22 Oct 2007, 18:19

silviu 1981 vezi ca se face o lista cu suporti de numar CLUB FORD..trece te pe lista...costa 10 ron 2 buc.E pacat ca la o asa masina frumoasa sa ai scris TRANSATLANTIS pe suport. :))

22 Oct 2007, 19:21

nu ma deranjeaza o sa ma gandesc la asta
Răspunde