Hai sa va spun:
Am fost pana la urma la Colina Popesti-Leordeni.
A fost mai ieftin si s-a adeverit cojmarul: masina era naspa.
Baietii de la Colina au luat-o, au ridicat-o pe rampa si am inceput sa o inspecteze corespunzator...pana m-au chemat sa imi arate ca masina era taiata aripa, spate, prag, posibil si stalp (1/4 din masina)......etc.....Imi mai spusesera ca erau praf toate amortizoarele, ca bateria era istorie si cutia de viteze curgea. Aici s-au oprit ca le-am zis ca nu mai are rost. Mai tb sa verifice motorul, frane samd.
Costul era de 180lei dar deoarece s-au oprit la jumate a fost doar 120lei.
@Officer, cred ca sunt un mare ghinionist, e a 3a masina pe care o testez si are bube
MAXIME. Deci deja am cheltuit o gramada din bugetul alocat masinii. Ba una avea cutia de viteze rupta si sudata in bataie de joc, ba alta care avusese un accident si avea un releu in loc de airbag si cand am bagat-o pe tester arata ca totul este in regula (si pt masina asta testul l-am facut la Vitan).
Subliniez
necesitate unui test corespunzator inainte de a achizitiona o masina SH, dar sper sa nu fiti la fel de ghinionisti ca mine sa testati atat de multe masini si sa nu corespuna cerintelor minime
P.S: Stiti pe cineva care vinde o Fiesta Diesel prim proprietar si fara evenimente?