de Officer » 15 Ian 2014, 18:33
Habar nu am despre ce vorbesti. Eu sunt doar un alt user care are niste drepturi in plus pe forum pentru moderare si atata tot. Nici macar nu sunt membru in asociatie, nu iau niciun ban de la nimeni, nu ma intereseasa rankingul acestui forum, nici ce trafic are, nici cine face reclama aici si ma folosesc de el pentru informatii gratuit, am mai vandut una alta gratuit, mi-am facut chiar prieteni printre userii sai - adica am avut numai de castigat de pe urma lui asa ca mi se pare normal ca atunci cand mai are cate o problema sa nu ma isterizez de parca mi-ar datora mie forumul sau asociatia sau oricine alticineva ceva pentru ca "le-am generat trafic". Forumul exista datorita nou si noi avem nevoie de forum. E o relatie simbiotica si e normal ca atunci cand forumul are probleme sa incercam sa gasim solutii, nu sa dam in cap, sa tragem la raspundere, sa ne exprimam suburban.
Oricum cred ca o mare parte din acest trafic este generat de sectiunea comerciala care din punctul meu de vedere poate sa nici nu mai existe. Multi useri care nu aduc nicio valoare adaugata bazei de informatii de pe acest forum si care pentru a-si vinde marfa pe site-uri gen mercador, tocmai, okazii, e-bay etc ar trebui sa scoata ceva din buzunar.
Comparatia dintre clubford si yahoo, fb si altii de aceasta talie este amuzanta chiar si pentru mine care nu stapanesc acest domeniu. Compari mere cu pere. Compari platforme create pentru a face bani si sustinute inca de al inceputuri de angel investors cu sute de mii sau milioane de $ cu un forum auto incropit de niste pasionati ai marcii in cu totul alte scopuri din cate stiu eu; iar daca mi se confirma ca scopul a fost deturnat sau va fi deturnat ma voi distanta de clubford insa dupa cum se vede treaba de la mine, nu prea pare a fi vreo fabrica de bani.
Daca tu visezi numai bani si nu mai poti de grija altora ca s-ar putea sau nu s-ar putea sa faca bani, e problema ta dar nu mai imi spune mie ca am inceput cu intrebari penale si nu ma eticheta si incadra intr-o categorie din care nu fac parte daca nu stii cine sunt si ce fac.
Obsedat de ordine si disciplina.