Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Adeziv pentru lipirea oglinzii retrovizoare de parbriz

24 Mar 2014, 01:41

Va rog sa ma sfatuiti cu ce sa lipesc oglinda retrovizoare de parbriz.
Mentionez ca pana acum am incercat Picatura si Super glue si au tinut un timp dupa care m-am trezit cu oglinda picata din nou.
Mai rau esta ca mi-a luat si o bucatica mica de parbriz, deci nu vreau sa continuu in aceiasi linie, pentru ca risc sa stric si parbrizul.

Re: Adeziv pentru lipirea oglinzii retrovizoare de parbriz

24 Mar 2014, 07:13

Cel mai simplu te duci la o firma ce se ocupa cu schimbat de parbrize si platesti acolo.....cat dai sa incerci diferiti adezivi tot acolo ajungi.

24 Mar 2014, 08:30

$1 scrie:$2a rog sa ma sfatuiti cu ce sa lipesc oglinda retrovizoare de parbriz.
Mentionez ca pana acum am incercat Picatura si Super glue si au tinut un timp dupa care m-am trezit cu oglinda picata din nou.
Mai rau esta ca mi-a luat si o bucatica mica de parbriz, deci nu vreau sa continuu in aceiasi linie, pentru ca risc sa stric si parbrizul.

Salut,
La masina din dotare am folosit, acum vreo 4-5 ani, "LOCTITE 3430 A&B". De atunci nu am mai avut probleme cu oglinda retrovizoare. O singura problema ar fi cu acest adeziv, faptul ca se intareste mai greu. Nu este ceva de genu Picatura sau Super Glue care in citeva minute s-a intarit. Deasemenea, o foarte mare importanta o are tratarea suprafetelor (curatare, degresare, etc...).

Bafta...

24 Mar 2014, 16:59

gasesti in supermarket-uri solutii speciale exact pentru asta
stiu un caz, la un fiat, dupa n incercari de moment,superglue.. a gasit o solutie speciala pentru lipit oglinda de parbriz care a dat rezultate foarte bune
ca particularitate, in cutie exista un fel de sita de plastic foarte fina care trebuia decupata dupa conturul suportului de oglinda si se interpunea intre suport si parbriz
solutia imbiba practic aceasta sita si lipitura se facea perfect
din pacate nu stiu cum ii spune.. :(
poate asa ceva:
http://www.auto100.ro/auto-accesorii-au ... 15008.html
Răspunde