Am fost azi la emisiune, m-am intalnit acolo cu Bogdanv, despre care in caz ca nu stiati este un vorbitor extraordinar.
Am vazut filmul, ce e drept nu in varianta finala(montajul era inca brut, si nu s-au vazut chiar toate derapajele frumoase, dar se intelegea oricum ce era important

)
Am vazut liniuta dintre Bogdan si Adispan, Bogdan nu a prea scartait-o ca are cutie Tiptronic, iar Adispan a plecat asa, mai domol(parca totusi am auzit ceva scrasnet, nu sunt sigur daca era de la montaj), insa dupa ce a bagat Bogdan piciorul in TDCi-ul lui meciul a fost adjudecat...de nimeni ca nu s-a vazut nimic in afara de plecare.
Baba impotriva Fiatului...la fel, rezultatul nu este important, ci numai ce scart frumos a dat bunicutza la plecare, motiv pentru care ma declar mandru de ea.
Liniuta dintre Megane si Fordul Fiesta ST s-a soldat cu....din montaj rezulta un accident(regizat desigur), insa asteptam partea a 2-a, cand Fiesta ST va iesi din service-ul CSD si urmeaza "curse ilegale 2 - the revenge"!
Nu am pomenit Club Ford(cred ca nu prea e voie), dar la cate Forduri erau pe acolo era cam clar despre ce este vorba.
Am discutat despre curse ilegale, Bogdan a fost acolo un fel de tatic care ne-a impartasit din experienta lui, eu am fost al doilea care a dat din gura pe acolo de zor(ce sa mai , duo-ul Club Ford era de neoprit, nu ne mai tacea gura

)
Abia astept sa fie gata emisiune ca sa o vedem in forma finala si sa comentam acolo de zor filmuletul, care daca va fi montat cum speram va fi de efect serios!
Speram ca am convins pe cei care se uita pe acolo de faptul ca sa faci curse ilegale nu este bine, si am plusat mult pe construirea unor piste unde sa se poata practica cursele legale.