Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Sistem handsfree Ford Focus 2006

06 Feb 2014, 15:21

Buna ziua,

Recent am cumparat un Ford Focus 1.6tdci din 2006 si am intalnit o mica problema legata de sistemul handsfree. Am inteles ca ar functiona doar cu anumite tipuri de telefoane si as vrea sa stiu daca cineva a reusit sa o faca sa mearga cu un smartphone?

Multumesc

Re: Sistem handsfree Ford Focus 2006

07 Mar 2014, 07:48

Salut, eu am încercat să mă conectez cu un HTC. Am scanat bluetooth, l-am găsit dar îmi cere cod pin şi nu e cel de deblocare din 4 cifre. Poate ne ajută cineva....

05 Apr 2014, 18:59

Salut,
Am un Focus din 2008 si am incercat sa ma conectez cu un Samsung S4. Imi cere codul din 4 cifre, dar nu il am. Ce se poate face in aceasta situatie? Stiti vreun membru al Clubului din Bucuresti care poate rezolva problema? Multumesc.

06 Apr 2014, 20:11

Daca nu va spune PIN-ul pe ecranul unitatii audio (de obicei modelele de dupa 2009 au aceasta "facilitate"), atunci PIN-ul pt. BT-ul Ford Audio e 0000

De functionat, functioneaza cu mai toate telefoanele, dar nu stie sa preia agenda telefonica pt. toate modelele de telefoane... de multe ori se poate rezolva si aceasta problema printr-un update de soft pt. modulul de BT & Voice (SRM) de pe masina.... Totusi sunt modele de SRM-uri care nu se mai fabrica si atunci nu se mai scoate soft mai nou pt. ele => nu vor functiona 100% cu telefoanele ff noi.

13 Apr 2014, 10:26

Multumesc pentru informatie si scuze pentru intarzierea cu care va raspund.
Voi incerca sa tastez codul 0000 si voi reveni pe forum.
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 13 Apr 2014, 13:04, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".
Răspunde