Urme de negreala pe haine de la volan - Focus 2
Buna ,
Am volanul asta la masina .

Aproape de fiecare data cand urc in masina avand telefonul in buzunar , imi frec piciorul/telefonul de volan si mi se murdaresc pantaloni . Ramane o dunga neagra in zona buzunarului .
Partea nasola e ca nu stiu cum sa scot pata de pe pantaloni . Vreau sa mentionez ca volanul e ridicat la maxim in sus , iar scaunul e jos de tot de la masina .
Ma puteti ajuta ? Voi ati patit asa ceva de-a lungul timpului ?
Mersi anticipat !
Am volanul asta la masina .

Aproape de fiecare data cand urc in masina avand telefonul in buzunar , imi frec piciorul/telefonul de volan si mi se murdaresc pantaloni . Ramane o dunga neagra in zona buzunarului .
Partea nasola e ca nu stiu cum sa scot pata de pe pantaloni . Vreau sa mentionez ca volanul e ridicat la maxim in sus , iar scaunul e jos de tot de la masina .
Ma puteti ajuta ? Voi ati patit asa ceva de-a lungul timpului ?
Mersi anticipat !
FORD FOCUS WAGON 1.8 FLEXIFUEL (2005 - 2008)
POWER 92(125)/6000 KW(hp)/RPM
POWER 92(125)/6000 KW(hp)/RPM
- Lucian Lucaci
- Incepator
- Maşina: Ford Focus 2
- VIN: wf0wxxgcdw5r12019
.

poti incerca ceva diluant pentru vopsele gen thinner sau asemanator. Ca sa incerci, roaga sotia sau prietena sa iti imprumute putina acetona si vezi daca ies petele. Foloseste neaparat o carpa alba din bumbac sau tifon alb-si cel rulat, din farmacii merge folosit. In nici un caz sa nu utilizezi carpe colorate. Te vei alege cu un curcubeu, functie de culorile carpei
. Numai sa nu dai pe suprafata mare cand testezi si sa lasi sa se evapore solventul macar cateva ore. Daca nu merge cu acetona, incearca diluanti pentru vopsele. Si prin magazinele de bricolaj poti gasi astfel de substante, la ambalaje diverse dpdv al cantitatii. Cred ca merita sa incerci. Dupa curatarea cu diluant e obligatoriu sa speli hainele la masina cu un detergent bun.