OK. Am sa revin cu detalii.
Pina una alta amplecat vineri pe la ora 19.00 din Bucale si am ajuns la Lepsa dupa ce am urmat cu strictete indicatiile Ioanei pe la ora 22.35.
drumul pina in Focsani a fost super. Am evitat doua radare pe marginea drumului, camera de la Cosereni si pe centura Buzaului si a Focsanului. Au mi fost doua radere in Vidra si inainte de Popesti.
Istoria s-a ingreunat la iesirea din Focsani cind dupa o portiune de drum prost a urmat o portiune proaspat asfaltata dar nemarcata si far aun strop de lumina. Nororcum leu au fost proiectoarele caci inainte de un sat pe nume Bolotesti drumul bun s-a rupt brusc fara nici un fel de atentionare. A mai urmat o portiune de drum bun apoi de la iesirea din Bolotesti pina la intrarea in Vidra. Dupa aceea drumul este in refacere si este scurmat, taiat, gropit si alte alea asa ca circa 40 de km i-am facut in 30 - 40 de minute.
chiar la intrarea in Lepsa exista in continuare portiunea de drum darimata, zici ca este facuta pentru teste de suspensii.
pensiunea este ok, pentru mai multe detalii voi lasa linkul:
http://www.pensiunea-damatis.ro si voi pune si coordonatele gps mai incolo.vremea este buna dar sint 2 grade afara....
continuarea mai pe seara..