Help/Troubleshooting

Solutie indepartare insecte caroserie.

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Solutie indepartare insecte caroserie.

Mesajde mirceaZL » 28 Mai 2014, 10:03

Salutare,
Puteti recomanda va rog o solutie buna de indepartare a insectelor si musculitelor de pe caroserie? Stiti voi, la peste 100 la ora se aduna acolo in fata si pe caroserie si pe faruri si nu stiu ce solutie sa folosesc, una care sa nu atace caroseria. Mersi frumos pentru ponturi.
mirceaZL
Incepator

Maşina: Ford Focus 1.6 TDCI 115 CP, Trend

Re: Solutie indepartare insecte caroserie.

Mesajde andrei0241 » 28 Mai 2014, 13:18

Din ce localitate esti? Daca esti din Buc, poti merge la sediul celor de la Mafra si sa iei Pulimoscerini, altfel comanda minima e de 85 ron, daca retin bine.
Produsele Mafra am inteles ca se gasesc si in magazinele Metro, probabil la 2-3 lei mai scumpe

Pentru o curatare cat mai buna, poti cumpara si un pulverizator din Bricostore, de ex (unul de 1 litru este la vreo 11 ron, eu sunt multumit de el) in care sa tii apa. Dai cu Pulimoscerini, lasi sa actioneze 30-45 secunde si clatesti din pulverizator.

LE: Aici ai si o mica demonstratie, e'adevarat ca dupa o clatire cu jet. Sunt sigur ca daca lasi solutia sa actioneze 30-45 secunde si clatesti cu pulverizatorul, o sa obtii rezultate f bune si fara jet
Ptr o curatare perfecta ai nevoie ori de plasa/perdea (asta ptr a nu zgaria f tare), ori de argila pentru a inlatura resturile
andrei0241
1nsane Member

Maşina: Fiesta 2008 1.4 Tdci

Mesajde andrei0241 » 10 Iun 2014, 13:02

Cica in Metro nu s'ar gasi totusi Pulimoscerini, cel putin nu prin Cta.

Eu zilele trecute m'am intors dintr'un concediu de 8zile/2200km, incluzand autostrazile de la noi si botul masinii era plin de insecte. A fost insa de ajuns o spalarela un self'wash si am insistat un pic cu un burete invelit in plasa, de la Kent, cumparat din Carrefour cu pana in 4 ron. Am reusit sa inlatur toate urmele, fara a dauna vizibil vopselei. Poate ca pe o vopsea inchisa la culoare s'ar fi observat, insa am noroc cu auriu :)

Imagine
andrei0241
1nsane Member

Maşina: Fiesta 2008 1.4 Tdci

Mesajde mirceaZL » 11 Iun 2014, 12:22

Da mersi. A mea e inchisa la culoare, midnight sky. Se vede si picatura de ploaie, sau picatura dupa spalare, daca nu se da cu pielea de caprioara sa se absoarba tot.
mirceaZL
Incepator

Maşina: Ford Focus 1.6 TDCI 115 CP, Trend

Înapoi la Help/Troubleshooting