Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Focusul meu

30 Iun 2014, 14:59

Salutare baieti si fete (daca sunt) , detin un Ford Focus mk1 din anul '99 , 1.4 16v , cumparat din Austria la 167.000 km (reali) acum vreo 2 ani aproape .
Masina a venit stock , desigur intre timp a suferit mici modificari la interior , multumiri lui Florin pentru ajutor si pentru montaj (de altfel tot de pe la interior a inceput si dorinta pentru a modifica pe ici pe colo) , si putin pe la exterior (mai multe zgarieturi de prin parcare dar asta e deja cancan) .
Pe viitor desigur vor mai urma si alte modificari , in cap am un model de RS , cu timpul sper sa ajunga unde mi-am dorit.
Sperand ca voi termina cu bine licenta pana prin toamna vreau sa il cobor umpic mai mult , sa`i schimb motorul si sa`mi indrept infundaturile :D

Cateva Poze , recente .
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Re: Focusul meu

01 Iul 2014, 23:09

Super masina, imi place. Ce motor vrei sa pui pe ea?

02 Iul 2014, 01:16

ori 1.8 ori 2.0 ... depinde ce gasesc si in ce stare se afla .

05 Iul 2014, 13:15

Imi plac jantele.

Ce modificari ai facut la interior? Pune si niste poze cu interior sa vada si ochiu nostru :)

07 Iul 2014, 12:55

o sa fac pe timp de noapte o fotografie , am schimbat tot ce inseamna bec in masina , au fost inlocuite cu becuri SMD LED , am mai pus o plafoniera in spate , lumini la picioare in fata , lumina in torpedou , maruntisuri :D

cam asa ar fi
Imagine

15 Iul 2014, 23:27

o mica "defilare" :)))
Răspunde