Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
04 Mar 2011, 21:36
La ora 11.00, daca e bine.
26 Apr 2011, 13:51
Va salut dragi colegi ! Dupa o lunga perioada se pare ca se anima si topicul nostru. Dupa cum bine stiti s-a lansat site-ul Zilelor ClubFord 2011
http://zilele.clubford.ro/
Toate detaliile legate de cazare, party sunt disponibile.
Pe aceasta cale propun o intrunire sambata 30 aprilie, ora 13, parcarea PLUS.
Cu stima, Bogdan
26 Apr 2011, 19:32
Ok,Bogdane .Am si uitat ca mai existati prin acest oras (posesori de forduri).
De acord ,ne vedem sambata ora 13.00 la Plus.
26 Apr 2011, 20:55
Ti-am trimis mesaj,Bogdan.Ti-am zis ca in principiu as veni,dar nu depinde numai de mine,sa vad cum reusesc sa-mi rezolv treburile sambata.Oricum,mersi de invitatie
29 Apr 2011, 09:46
Din pacate sambata nu o sa fiu in Bistrita. Sper sa va intalniti si sa fiti cat mai multi. Succes.
05 Mai 2011, 20:56
Va salut, dragi colegi. Din discutiile cu leonardo, care a fost acompaniat doar de subsemnatul la ultima intalnire, trebuie sa lansez online discutia cu privire la prezenta membrilor ClubFord Bistrita la intrunirea nationala.
Pe aceasta cale va rog sa va exprimati vointa si dorinta referitor la acest subiect. Orice parere pro sau contra este binevenita.
Timpul se scurge rapid si trebuie sa ne hotaram daca participam sau nu la eveniment. Astept parerile voastre.
Cu stima, Bogdan
06 Mai 2011, 06:35
Mda, mi-a scapat intalnirea de sambata trecuta...

, o sa fiu mai atent.
06 Mai 2011, 10:04
va salut
eu veneam la intalnire dar la auzul vesti ca sunteti numai tu cu Leo si ca nu stati foarte mult nu am mai apucat sa ajung
cu privire la intalnirea nationala eu vreau sa particip si mi se alatura si alt membru club ford bistrita si iubita mea Monica_bn deci noi suntem deja 2 care vrem sa mergem asteptam alti mebri din bn
25 Mai 2011, 12:45
La multi ani! Leo
28 Dec 2012, 00:20
Salut baieti,
O intalnire nu mai faceti?
30 Dec 2012, 15:29
Traiesc speranta in noul sa ne reintilnim ,trebuie putina bunavointa .
La multi ani !
31 Dec 2012, 09:43
La fel si eu. Pana atunci va urez un An Nou plin de fericire, sanatate si liniste sufleteasca! La Multi Ani!
21 Iul 2014, 08:02
Va salut dragi consateni

Fiindca sunt in cautare de Ford, asa mai micut, tre sa facem o intalnire sa va adresez mai multe intrebari despre marca d-voastra mult iubita :d
Asa ca, astept propuneri de intalnire, loc si data.