Discutii libere/forum

rugaminte sfat!

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

rugaminte sfat!

Mesajde zuza » 03 Sep 2014, 20:03

citez din topicul sotului personal, de pe DaciaClub. Momentan, nu a primit niciun raspuns. credeti ca ne puteti ajuta cu o opinie, un sfat, ceva? here's looking at you, Officer :)
multumesc!!!

Salut, am fost lovit de "unu'" si am completat un formular de amiabila.
"Tipul" avea asigurare la EUROINS. M-am dus la inspectorul de dauna si mi-a intocmit dosarul.
Inspectorul mi-a spus ca pot repara masina la Auto Car Group de pe Soseaua de Centura, asa am si facut.
Am avut trecute la dauna urmatoarele:
usa dreapta spate - de reparat
pasaj aripa dreapta spate - de reparat
bara spate - de inlocuit
armatura bara spate - de inlocuit
janta spate dreapta - de reparat
Bineinteles ca s-a facut reconstatare.
Au fost adaugate:
pragul dreapta spate indoit- reparatie
ornament usa dreapta spate - inlocuire
aripa spate dreapta - inlocuire.
Astea din urma au fost cerute de service. Cei de-acolo mi-au spus ca, intr-un final au fost aprobate urmatoarele:
usa dr. spate - reparatie
aripa dr. spate - inlocuit
bara spate - inlocuit
armatura bara spate - reparat
janta spate dr. - reparat.
Mentionez ca service-ul mi-au spus ca trebuie sa platesc jumatate din contravaloarea aripii spate dr. si jumatate din contravaloarea manoperei de vopsitorie la aripa intrucat prezenta urme de rugina,
sau, daca vreau sa retrag dosarul, trebuie sa achit echivalentul a 100 euro, asta fiind nu stiu ce franciza sau taxa de reconstatare.
Va rog sa-mi spuneti si mie, daca stiti, sau ati patit ceva similar, cum e mai bine sa procedez. M-au bagat in ceata de-a binelea
I am the great pretender!
zuza

Greenest Member

Maşina: Fiesta 1.25, 2006

Re: rugaminte sfat!

Mesajde turbojack » 03 Sep 2014, 20:22

Trebuie vazut ce au scris pe constatare vis-a-vis de aripa . Daca aia au dat procent de 50% reparatie din varii motive , atunci este asa cum zice service-ul .
Euroins sunt niste jegosi , niste gunoaie ce trebuiau eliminate de mult de pe piata asigurarilor , dar ... au sustinere superioara .
Important este sa faca masina bine .

ps. nimeni nu este obligat sa mearga la un anumit service "agreat" . Asta face parte din manerelile lor de culise .
turbojack
1nsane Member

Re: rugaminte sfat!

Mesajde zuza » 03 Sep 2014, 20:53

turbojack, de aripa nu zice nimic, zice doar de pasaj. si zice reparatie. problema mea este cea juridica, mai mult. ei, ca service, imi pot cere mie taxa de reconstatare de 100 de euro, e legala? ca aproape inteleg sa ceara 100 de euro pe juma de manopera la vopsit, desi cu greu, dar ca s-au uitat la masina si gata, scoate suta? de unde si pana unde? e reglementat undeva?
I am the great pretender!
zuza

Greenest Member

Maşina: Fiesta 1.25, 2006

Înapoi la Discutii libere/forum