$1 scrie:$2
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2a' mi se pare k a inventat chiar ford o solutie la problema asta ... "parbrizul incalzit" ...
a mea nu are asa ceva

Las' ca radem noi de adispan daca va trebui sa-l inlocuiasca (in caz de doamne fereste)... Costul este mai mare

Are CASCO! (banuiesc !!

) Daca va trebui sa-l inlocuiasca din cauza rezistentelor intrerupte, ii "provoaca ceva leziuni", spune ca i-a sarit o piatra rebela de la o masina care venea din sens opus in parbriz, merge la asigurator si...gata, a rezolvat cu dezghetatul parbrizului! Si nu mai e nici zgariat sa se vada naspa noaptea. Nu trebuie sa mai dea bani pe racleta de plastic sau pe cine stie ce solutii de dezghetare!!
Eu l-am schimbat pe al meu acum un an pentru o "floricica" cam cat o moneda de 1 ban, facuta de o piatra chiar sub lamela stergatorului din dreapta. Asa am cumparat masina. Adevaratul motiv a fost tot rezistenta intrerupta in cateva portiuni pe parbriz, una dintre ele chiar in partea stanga la sofer si tare enervanta.
Acum merge degrivarea, nu mai am probleme dar s-a mai zgariat parbrizul in zona de stergere a lamelelor. Sant enervante noaptea cand iti vine masina din fata, dar asta e.
Week-end placut la toata lumea!
Cu respect,
Catalin