Discutii libere/forum

Cursuri de pilotaj si drift in Arad pe Circuitul Las Vegas

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Cursuri de pilotaj si drift in Arad pe Circuitul Las Vegas

Mesajde BogdanNicolae » 12 Noi 2014, 11:55

Salutare,

In cazul in care v-ar interesa niste cursuri de pilotaj si drift marca Webcarchallenge (vezi Webcarchallenge.eu), weekendul acesta, mai exact duminica 16.11.2014 se vor organiza la Arad (Circuitul Vik Power).
Eu unul am participat si la Brasov la cele din 17 Octombrie si pot spune ca merita din plin experienta.

Pentru detalii suplimentare puteti apela urmatorul numarul de telefon 0753415188.
BogdanNicolae
Gold Member

Maşina: Mondeo Mk3

Re: Cursuri de pilotaj si drift in Arad pe Circuitul Las Veg

Mesajde BogdanNicolae » 21 Noi 2014, 10:34

Aceste cursuri se reiau si in data de 29-30 Noembrie.
La sfarsitul cursurilor se face Toyota GT86 Challenge, unde fiecare va face 5 ture (din care 3 cronometrate) cu Toyota GT pentru stabilirea celui mai bun timp al zilei :)

https://www.youtube.com/watch?v=2FiE123tSxI
BogdanNicolae
Gold Member

Mesajde adicristea » 22 Noi 2014, 12:56

Aceste cursuri sunt gratuite sau se plătește pentru ele? În cazul în care există o taxă care este aceea, te rog?
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde BogdanNicolae » 24 Noi 2014, 08:37

Salutare,

Dupa cum scrie si pe site-ul lor (webcarchallenge.eu) aceste cursuri sunt contra cost. Din pacate nu pot da mai multe detalii despre pretul actual fiindca nu sunt implicat in organizarea lor.Cel mai ok ar fi sa fie cerute detalii suplimentare la numarul de telefon furnizat.

Spor, Bogdan
BogdanNicolae
Gold Member

Înapoi la Discutii libere/forum