de ionascu » 05 Oct 2007, 23:45
Salut!
Vad ca de ceva timp nu s-a mai intamplat nimic pe topicul tau... Nu mai este valabil sau doar nu a avut nimeni probleme pur si simplu?
Eu am o problema cu CASCO si daca mai esti "activ" da-mi si mie un raspuns, te rog!
In luna aprilie am incheiat un CASCO pentru masina personala la un agent pe care l-am cunoscut printr-un bun amic. Oferta a fost atractiva deci... Am platit la timp ratele stabilite - tot agentului. In luna a3-a de plata, hop o dauna: cineva nu a avut loc de bara mea spate si mi-a "frecat-o" afectand si bara si senzorii de parcare. M-am prezentat la agentul meu si l-am anuntat. M-a pus sa scot o dovada de la politie si urma sa intocmeasca dosarul de dauna. Eu mi-am facut datoria cu politia dar persoana m-a taraganat pe motive personale (ca nu prea avea timp, ocupandu-se de afaceri personale-altele) timp de trei luni cu promisiunea ca ma rezolva cat mai repede posibil. Timp in care eu mi-am platit ratele in mod disciplinat ... Intr-un final, sustinand ca dosarul e gata aprobat, ma trimite la un service agreat de firma de asigurari unde mi-a spus ca a lasat dosarul si sa-mi fac masina. Acolo surpriza, omul habar nu avea de dosarul meu... Atunci de-abia, m-am dus la sediul firmei sa ma interesez daca am sau nu dosar de dauna pe rol. Nu numai ca nu aveam dosar de dauna dar nici macar nu figuram in baza lor de date ca si client/asigurat. Deci eu plateam degeaba ratele ca nu eram inregistrat la firma. Atunci, cand au aflat cei de la firma cine mi-a incheiat polita, si-au facut cruce: acea persoana, intr-adevar, a lucrat la ei dar a fost data afara pentru frauda cu ceva timp inainte de a incheia eu polita.
Problema este ca in acest moment eu am dauna, nu sunt in baza de date ca sa pot repara masina dar am acea polita cu chitantele aferente ratelor platite, toate stampilate cu stampila firmei si semnate de "agent".
Mai exact, la prima vedere am polita insotita de chitante, stampilate si semnate toate - deci cat se poate de legale, insa "agentul" nu a fost agent si deci nu a varsat banii in caseria firmei si deci eu nu sunt inregistrat. Mie mi se pare mai degraba o problema interna a firmei ca a lasat documente stampilate la cine nu trebuia in timp ce eu mi-am facut datoria platind catre firma ratele si ca atare sa ia ei masuri, nu sa ma trimita pe mine la plimbare si sa dau eu in judecata "agentul" ca sa imi recuperez banii si ei sa se spele pe maini. Oricum nu am mai patit asa ceva si nici nu stiu care sunt procedurile si pe unde trebuie sa alerg. Si in plus stau si cu masina nereparata...
Asa ca te rog sa-mi dai un sfat competent sa stiu cum sa rezolv situatia.
Multumesc anticipat!
Ford Mondeo 2001, 1998cmc, 115 hp, TDDI.
VIN : WF04XXGBB41A45013
Ford Focus 2007, 1560cmc, 109hp, TDCI.
VIN : WF0WXXGCDW7J51745