Discutii libere/forum

Garantie extinsa doar pe...hartie.

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Garantie extinsa doar pe...hartie.

Mesajde bambochel » 15 Oct 2010, 15:04

Sa va impartasesc experienta mea negativa cu dealerii.
Am un C Max din martie anul acesta.E din 2007.Mai are inca garantie pana la anul.Problema este ca e doar pe hartie garantia.Pe scurt,dupa ce am pus cauciucuri noi,am facut cam 6-7000 km,a inceput sa le roada pe interior.Numai pe cele de pe spate.Daca o privesti din spate,se vede clar ca roata e bagata inauntru anormal.Nu amandoua,ci doar una singura,retineti.Asta au vazut cu ochiul liber toti dealerii pe unde am fost.Am fost la Ada Motors Braila unde dupa 2 vizite mi-au schimbat bratele pe spate si mi-au intors cauciucurile.Dupa alti 6-7000 km.,surpriza...din nou erau super uzate.De atunci a inceput calvarul meu.Bani cheltuiti,drumuri,nervi,teste facute pe buzunarul propriu.Am fost apoi la Focsani,la BDT.M-au pus sa platesc testerul intrucat lor geometria le-a iesit buna (doar 1 grad in minus pe cadere,dar e in parametri,adica pe verde).Nervoasa,am plecat la Bucuresti la Romcar Service.Acelasi raspuns...plus o factura de 327 ron pentru teste.Mentionez ca asta nu e singura problema,cu anvelopele.Mi se opreste si mie in mers.La Braila mi-au constatat ca baga aer pe la sorb dar nu mi-au schimbat nimic pe premiza ca:"Si daca le schimbam(furtunurile)si se opreste iar??"Apoi,trepideaza la fel ca multe alte masini ale caror posesori au scris pe aici.La 80km. sau 100/ora,tremura si nu are vlaga.Curge si putin ulei pe la semering.Una peste alta,nu mi-au facut nimic.La Romcar Bucuresti le-am spus ca multi dintre posesori au problema cu tremurul la 2000 de turatii,caci am citit pe acest site.Mi-au spus ca si ei sunt inscrisi si ca pe acest site sunt "toti paranoicii".Le-am zis ca atunci suntem nebuni cu totii daca avem aceleasi probleme.
Intr-un final,am sunat la Ford Bucuresti dupa cateva zile in care mi-am terminat vreo 150 min. nationale caci nu raspundea nimeni la unicul nr. de tel decat robotul.Ce credeti ca mi-au raspuns???Ca nu ma pot ajuta cu nimic,ca trebuie sa ma tiganesc cu dealerii.

Asa ca,am decis sa fac expertiza tehnica la masina si sa le fac plangere la Protectia Consumatorului dupa care ii voi da in judecata.

P.S.Am uitat sa va spun ca mecanicul de la Romcar service de la Bucuresti,i-a spus sotului meu ca,e clar:fuzetele sunt de vina.Dar a uitat sa si consemneze asta in fisa.....
Mentionez ca sunt din Galati si toate drumurile astea au costat bani,nervi si timp.Dar nu ma las.
Rog pe cei care au intampinat aceleasi probleme sa ma contacteze la e-mail ser_dan67@yahoo.com
Curaj!!!
bambochel
Incepator

Maşina: ford c-max,2007,1.8

Re: Garantie extinsa doar pe...hartie.

Mesajde nh1980ro » 08 Dec 2014, 21:32

Au trecut 4 ani si n-ai mai postat nimic aici. Deci sa inteleg ca pana la urma s-a rezolvat sau ai vandut masina?
nh1980ro
1nsane Member

Maşina: Ford

Mesajde badboy20cm » 13 Dec 2014, 10:36

Sunt curios ce a rezolvat?

Aiurea rau sa patesti asa ceva cu o masina noua in GARANTIE ,da-o naibii vinde masina noua si gata fara nici o garantie daca tot este doar fictiva :))

Eu prin garantie inteleg ca si un frigider nou cu garantie ,nu mai ingheata bine etc ,ti-l pun in brate si ori il faci sa fie ca nou ori il schimbi ,fara sa ma coste ceva .
badboy20cm
1nsane Member

Maşina: Mondeo Turnier , Buil date 02/05/2001 , 1.8cmc , benzina , 125 ccp , 16 valve , 6 airbag
VIN: WF0WXXGBBW1U89568

Mesajde joe06 » 20 Dec 2014, 22:59

Pai de unde noua? Cand a postat proprietara deja avea aproape 4 ani masina. Si mai era luata de ea si sh. Probabil a fost lovita si nu mai putea sa-i faca nimic. Si astia la garantie, ce sa-i faca la unghiul de fuga ca sa nu-i mai toceasca caucicul, cand drumurile sunt cum sunt.
joe06
Gold Member

Mesajde andrei0241 » 21 Dec 2014, 12:56

" Ultima vizită: Lun, 04 Iul 2011 08:11:36" , deci probabil ca a vandut masina cat era inca "in garantie", a momit pe altul si de'atunci nu a mai intrat pe forum ;)
andrei0241
1nsane Member

Maşina: Fiesta 2008 1.4 Tdci

Mesajde badboy20cm » 21 Dec 2014, 14:07

:) pacat
badboy20cm
1nsane Member

Maşina: Mondeo Turnier , Buil date 02/05/2001 , 1.8cmc , benzina , 125 ccp , 16 valve , 6 airbag
VIN: WF0WXXGBBW1U89568

Înapoi la Discutii libere/forum