ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
30 Ian 2015, 13:17
Salut,
M-am gandit eu sa imi pun folie pe spate. Caut frumos firme in Militari si gasesc
http://www.folieautollumar.ro. Sun la ei si ma programez azi la 11:30. Ajung acolo, si astept...si astept. Peste vreo ora bag masina si...surpriza. Nu mai au folie. Wtf??? Astept sa reaprovizioneze, mai trec 40 de minute si nimic. Sun la cel la care m-am programat si ii spun ca nu e normal, el imi spune ca e pe la Unirii si ca se intampla. Ei bine, inca astept. Sunt de 2 ore aici. Nu va recomand sa va pierdeti timpul cu aceasta firmulita. Total neseriosi.
- Fişiere ataşate
-

30 Ian 2015, 13:21
Daca nu intrebi. Te trimiteam la un tip foarte bun si totul legal, nu iti spun firma ca fac reclama aici si nu e bine. Cum ti-au pus folia pe luneta? 2 bucati?
30 Ian 2015, 13:28
Inca nu au pus. Tot astept...
21 Mai 2015, 07:04
Si eu am pus tot la ei. Doar ca am facut greseala sa merg pe mana lor si sa ii las sa imi puna o flie mai transparenta. Si acum regret.
Dar in ceea ce priveste manopera, momentan sunt multumit. Desi nu a trecut nici macar anul de cand le-am pus.
10 Iul 2015, 16:04
@laurentiugm - da si mie un sfat pe mesaj privat
11 Iul 2015, 18:57
Si eu tot la ei am pus folia. Si la fel ca si colegul de mai sus, am mers pe mana lor si mi-au pus folie mai transparenta. Regret si eu acest aspect.