de NFS » 21 Noi 2007, 17:36
Sa revenim sa punem lucrurile putin la punct. Nu doream sa abordez un ton acid, dar pentru ca s-au aruncat vorbe urate si nefondate in lipsa mea atunci am sa reactionez ca atare.
Merg dimineata la CSD ca sa schimb un rahat de masca de la consola centrala. Aveam intalnire cu Lucicop acolo la ora 8.00. Trec peste atitudinea generala a personalului, de la mecanici pana la cei de la receptie, care a fost absolut indolenta.
Masina intra in service in spate, fara ca cineva sa faca o foaie de primire a masinii, desi mi-au luat-o si au dus-o in spate, unde eu nu vedeam ce fac ei cu ea. Voi ati da asa pur si simplu masina unui necunoscut? Habar n-am ce-o fi fost in capul meu! Au facut ce au crezut ei de cuviinta la masina... totul s-a intamplat exact cum a scris Lucicop. Nu mai am ce amanunte sa adaug, decat ca la moment dat imi sare in ochi zgarietura lunga de aproximativ 15cm si lata de 5 cm.
Masina era foarte murdara, asa cum se vede in poza, dar unde era facuta zgarietura praful era ca prin minune dat deoparte. In plus zgarietura este foarte adanca si proaspata!... se vede asta deoarece marginile ei sunt inca pronuntate, in timp ce o zgarietura veche este neteda. Sa trageti voi concluziile.
Sa revenim la momentul respectiv. Cica am facut valva! Nu am facut nimic altceva decat sa ma duc la tipul de la receptie si sa-l chem afara sa se uite. Nu am tipat in gura mare, am venit si l-am chemat afara pe un ton civilizat! Tot timpul cat am fost acolo m-am adresat pe un ton civilizat si normal. Erau inauntru clienti si puteam sa tip sa auda toata lumea, dar eu l-am chemat afara pe omul de la receptie si i-am aratat despre ce e vorba. El la randul sau a chemat pe altcineva sa vina sa se uite. Un "domn" tinerel care nici macar nu a binevoit sa se prezinte! A spus ca se uita pe camerele de filmat si revine. Am stat cuminte langa masina, nu m-am dus nici macar pana la receptie sa cer socoteala!
DOMNULE ROSS, ASTA INSEAMNA CA AM FACUT CIRC SAU VALVA?!?!
Cred ca pozele arata clar despre ce e vorba. Si sa-mi spuneti voi care ati patit de la o minge o asemenea zgarietura!
Locuiesc in PIATA REVOLUTIEI si aici in zona e parcata intotdeauna masina! Ati vazut vreodata pe cineva jucand fotbal pe Magheru sau pe Calea Victoriei sau in Piata Constitutiei???!!!
DOMNULE ROSS!!!, nici macar cand am hotarat sa plec nu am facut nici o valva. Am spus ca raman lucrurile asa si pur si simplu am plecat. Nu am adus nici o acuza, am plecat cu o nelamurire...
Si in ultimul rand nu am nevoie de ... de NIMIC! Masina mea are casco si nu ar fi probleme sa mi-o repar. Deci pur si simplu nu am nevoie de nimic de la voi... Iar eu dau cu bunul simt inainte ca sa ma trezesc ca arunca cineva cu noroi in mine pe forum, nu? BRAVO CSD!!!
- Fişiere ataşate
-
IMG_0567.JPG
- (55.35 KiB) Descărcat de 237 ori
-
IMG_0564.JPG
- (65.57 KiB) Descărcat de 237 ori
Ultima oară modificat de
NFS pe 26 Noi 2007, 04:36, modificat de 8 ori în total.
Focus
2.0 TDCi Ghia