ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
12 Noi 2006, 18:00
ce spuneti fratilor ,daca imi pun angel eyes pe mondeo se poate lega politia de mine? mi-ar trebui ceva de la R.A.R ?
ah , era sa uit , am gasit cu 2 mil. si mi se par foarte convenabile si ar arata si mai bine masina,dar mi-e ca se leaga garda de mine.
12 Noi 2006, 19:25
si cam care articol ti`e teama ca il incalci daca iti pui angel eyes?
crezi ca aia stiu ce inseamna engel ais? sunt pozitii, nu ai ce sa patesti.
12 Noi 2006, 19:38
$1 scrie:$2i cam care articol ti`e teama ca il incalci daca iti pui angel eyes?
crezi ca aia stiu ce inseamna engel ais? sunt pozitii, nu ai ce sa patesti.
mi-a spus cineva ca din decembrie (dupa intrarea in vigoare a noilor legi) nu ai sa-ti mai poti modifica masina de nici o culoare , nici macar un tuning usor nu ai sa-ti mai poti face fara sa mergi la R.A.R
12 Noi 2006, 19:40
... si pe fostele becuri de pozitie sa-ti pui flash-uri ros-albastre.
Nu, acu' pe bune, cum ai sa-ti dai PLASTICUL de la far jos ?
Eu un risc destul de mare, nu ?
Daca era din sticla mai era cum era.
Si eu am fost "muscat" de chestiunea in cauza dar nu risc. Sunt sanse ca "meseriasul" sa se invete pe masina amea. Numai de astia am gasit in ultimul timp, de asta nici nu mai apelez la ei.
Daca ai deja vreo metoda sa ne spui si noua.
A, am vazut si eu niste "chinezarii" dar, cred, ca veneau la oglinzile de faza lunga. Sunt si pentru cele de faza scurta ?
Adevarul e ca cele cu neon arata mai bine decat cele facute de BMW in fabrica.
Am vazut un X5 (din primul tip) cu asa ceva si era super. Le avea schimbate. Erau albe, stridente.
Bafta si succes la montaj.
12 Noi 2006, 19:49
$1 scrie:$2.. si pe fostele becuri de pozitie sa-ti pui flash-uri ros-albastre.
Nu, acu' pe bune, cum ai sa-ti dai PLASTICUL de la far jos ?
Eu un risc destul de mare, nu ?
Daca era din sticla mai era cum era.
Si eu am fost "muscat" de chestiunea in cauza dar nu risc. Sunt sanse ca "meseriasul" sa se invete pe masina amea. Numai de astia am gasit in ultimul timp, de asta nici nu mai apelez la ei.
Daca ai deja vreo metoda sa ne spui si noua.
A, am vazut si eu niste "chinezarii" dar, cred, ca veneau la oglinzile de faza lunga. Sunt si pentru cele de faza scurta ?
Adevarul e ca cele cu neon arata mai bine decat cele facute de BMW in fabrica.
Am vazut un X5 (din primul tip) cu asa ceva si era super. Le avea schimbate. Erau albe, stridente.
Bafta si succes la montaj.
nu mi-e frica sa-mi desfac farul ,ca deja l-am mai desfacut odata din cauza ca se aburea si a trebuit sa-l deschid ca sa-l sterg ,deci problema ar fi cu politia.
aceste "pozitii" (angel eyes) cica ar fi 4 buc. in set si ar fi 2 mai mari si 2 mai mici ,cea ce ma face sa cred ca ar veni grozav de bine pe mondeo dar mai astept un pic sa vad daca se pot lega astia de mine sau nu.]
http://forum.clubford.ro/viewtopic.ph ... ngel#37188
aceasra este adresa unde am gasit angel-urile
12 Noi 2006, 20:22
Ce sa spuna politia ?
Sa retraga si pozitiile de la BMW-uri atunci.
De vizibile sunt super vizibile de la distanta, mai ales ca au suprafata de iluminare mai mare.
Cred ca si daca cei de la RAR ar masura "lucsii" tot ar vedea ca sunt masini noi care nu le vezi pozitiile de la cativa zeci de metri. Cred ca si tu ai vazut asa ceva.
Poate ne spui cum ai facut, ce ai intampinat, ce tertipuri sunt , ca sa nu plesneasca plasticul ala. Pas cu pas.
Asta opreste pe multi.
Cu ce le-ai lipit, etc.
A, oglinzile oare se mai pot misca ? La reglaj ma refer.
Merci.
12 Noi 2006, 21:10
L-am mutat aici pentru ca e discutie generala.
12 Noi 2006, 23:28
Eu nu m-as stresa sa-mi bulesc farul de pomana, mai bine iau de la Brauer tuning gata facut.
Au pt. o gramada de modele angel eyes, inclusiv Mondeo, Focus.
http://cgi.ebay.de/Standlichtringe-Ford ... dZViewItem
Online shop:
http://stores.ebay.de/brauer24-de-tuning-shop
12 Noi 2006, 23:40
Ce spui tu sunt tot inele, nu e farul complet. Uita-te si la pret. Un set de faruri cu angel eyes e peste 250 euro
12 Noi 2006, 23:55
$1 scrie:$2e spui tu sunt tot inele, nu e farul complet. Uita-te si la pret. Un set de faruri cu angel eyes e peste 250 euro
Ma tem ca ai dreptate, nu am apucat sa citesc, mai ales cu germana pe care nu o prea stiu...my bad! :icon_rolleyes:
13 Noi 2006, 19:32
REMSHM spune-ne si noua cum ai desfacut farul de pe mondeo.Pai vin la suceava sa-mi pui angel eyes ca am gasit in bt la unu cu 80 lei 4 bucati 2 mici si 2 mari.Mi-a fost frica sa-l desfac singur dar daca te gasesc pe tine poate reusim amandoi.Apropo vii pe 19 la bacau la intrunire.da-mi mesaj pe hot77cmc.
10 Dec 2006, 00:17
mondeo 98 ??ce zicetzi?
10 Dec 2006, 00:20
$1 scrie:$2ondeo 98 ??ce zicetzi?
din cate stiu eu merge pus numai pe mondeo mk 3
21 Noi 2007, 19:35
a reusit cineva cu angels eyes ? sa ne explice si noua cum functioneaza .. vreau sa imi cumpar si eu inele dar .. nu stiu daca e complicat sa le montez astept si poze sa vedem un mondeo cu eagle eyes
21 Noi 2007, 19:50
merge pe orice masina cu oglinda rotuunda...am un prieten care si-a pus pe logan si arata f bine.
21 Noi 2007, 20:03
am vazut un mondeo 2003 cu angel eyes prin bucuresti, dar nu cred k e si p forum
si pe minte ma tenta sa-mi pun dar cand am auzit ca trebuie sa dezlipeasca plasticul de la far si dup-aia sa-l lipeasca la loc m-am razgandit
21 Noi 2007, 20:20
dar asta nu e inventie BMW? Daca e asa mi se pare cam kitschos sa pui pe alta masina.
21 Noi 2007, 20:30
daia nu l-am ascultat pe prieten sa imi pun si eu
21 Noi 2007, 20:49
$1 scrie:$2 ...nu mi-e frica sa-mi desfac farul ,ca deja l-am mai desfacut odata din cauza ca se aburea si a trebuit sa-l deschid ca sa-l sterg ,deci problema ar fi cu politia.
Saptamana trecuta m-a oprit un tovaras cu cascheta pe motivul ca aveam un bec ars pe dreapta fata si avea dreptate. Am scos-o eu la capat cu asta dar dupa aia s-a legat de faptul ca aveam (le-am dat jos) leduri albastre in pozitii si ca imi ridica certificatul si ca imi da puncte, ca nu am voie cu ele, etc. Am rezolvat-o pana la urma si cu asta.
Nu stiu ce sa zic. Eu le aveam de aproape un an si nu s-a legat nimeni de ele si credeam ca nu sunt o problema, dar daca e sa-ti caute nod in papura... Acum depinde si ce noroc ai.
21 Noi 2007, 21:33
sa stiti ca nu e dificil sa scoti plasticul de la far ,trebuie atentie si rabdare .eu l-am dat jos pt ca mi-am vopsit negru mat ''oglinda '' din far,si chiar arata bine asa negre farurile.eu am procedat astfel:am dat farul jos,am scos cauciucul de pa far care e prins in niste cleme,cu un cutter,am taiat masticul din sentuletul unde se prinde plasticul,si cu putina forta am reusit sa scot plasticul.am sters bine santul de vechiul mastic ,am umplut santul cu mastic siliconic , si dupa ,pus plasticul de protectie a farului,si tinut cateva minute strins de far pana s-a intarit masticul.eu asa am procedat si vad ca am facut bine lucrul pt ca nu se aburesc farurile.succes