Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
22 Noi 2007, 01:04
@negrucristian: sunt in aceeasi situatie ca si DJManzoty, numai ca azi m-am echipat de iarna, cu anvelopele de vara ii era frig
cum mai stati cu consumul ca la plinul de azi a rezultat 14

?
asta in conditiile in care ultimele 2 au fost de 11,42 si 12,nu_mai_stiu ...
pana dupa 10-15.000, cand o sa "se lase" motorul... 2-3 plinuri pe luna e un pic mult... acum am ~2800km
22 Noi 2007, 01:25
din pacate nici eu nu sunt departe de tine...
masina imi consuma mult in oras.. si orice as face in oras mai mult de 400KM cu un plin nu fac.
consumul meu e undeva de 13,7
consumul mediu aratat de computer este de 11.2 si tot creste zi de zi cu +0,1
si am aproape 5000km cu ea.
Imi este mila de ea in oras ca o tot frec la semafoare si dau vand ne vrand prin gropile capitalei.
In afara fuge micutza de rupe pamantul si.. consuma putin cam 7%
SMB : ce gume ti-ai tras pe ea? ai jenti de tabla?
(zi si preturile)
22 Noi 2007, 01:26
$1 scrie:$2i la mine este o diferenta... am mai discutat odata despre consumul asta si mie pe computerul de bord imi arata 8.7 si daca faceam calculul pe hartie a dat un consum de 11.3 (cu aproximatie).
Avand in vedere diferenta, cred ca nu ai resetat consumul mediu la alimentare... In cazul asta e normal sa-ti dea erori (el socoteste media pe ultima 1000 km si tu alimentezi de doua ori itre timp).
22 Noi 2007, 01:29
$1 scrie:$2in pacate nici eu nu sunt departe de tine...
masina imi consuma mult in oras.. si orice as face in oras mai mult de 400KM cu un plin nu fac.
consumul meu e undeva de 13,7
consumul mediu aratat de computer este de 11.2 si tot creste zi de zi cu +0,1
si am aproape 5000km cu ea.
Imi este mila de ea in oras ca o tot frec la semafoare si dau vand ne vrand prin gropile capitalei.
In afara fuge micutza de rupe pamantul si.. consuma putin cam 7%
SMB : ce gume ti-ai tras pe ea? ai jenti de tabla?
(zi si preturile)
Eu v-am zis sa va luati diesel... Cand il mai aud si pe Cornel de consumul pe care il are ma inveselesc imediat!
Acu' sa fim cinstiti, cred ca s-a resemnat ca nu l-am mai auzit cam de mult sa se planga de consum.
22 Noi 2007, 01:47
sincer oricat arata computeru de bord acul de la benzina parca zboara prin oras si ma enerveaza cumplit da n-am ce face ...
am analizat motoarele de 1,6 si toate au cam acelasi consum in oras. (analiza la masinile prietenilor)
22 Noi 2007, 02:00
m-am saturat sa aud "de ce nu ti-ai luat diesel?"
toti cand le spun ca masina e pe benzina primul lucru e sa imi sara in cap de ce nu mi-am luat motorina.
Sincer imi doream un motor de 1,8 dar mai aveam nevoie de 2500 euro. ( 2000 euro pt pretul masinii + 500 euro taxa de prima inmatriculare ).
Astept o marire de salariu si poate imi schimb si eu masina si atunci imi iau un focus ST diesel full option.
parerea mea ar fi sa ne multumim cu ce ne-am luat si sa avem grija de ele. "cum o cresti asa o ai"
22 Noi 2007, 02:25
$1 scrie:$2Eu v-am zis sa va luati diesel... Cand il mai aud si pe Cornel de consumul pe care il are ma inveselesc imediat!
Acu' sa fim cinstiti, cred ca s-a resemnat ca nu l-am mai auzit cam de mult sa se planga de consum.
Ce noroc ai tu cu noi benzinarii... ca altfel 'plangeai' cand vedeai ca nu-ti ia ca in carte

asa, te mai linistesti...
Pai ce sa ma mai si plang de consum, eu as zice mersi sa o am si sa ma pot plange de consum
22 Noi 2007, 12:47
@DJManzoty : De 15", de tabla.Gumele sunt Debica Frigo 2 195/65/R15 94T de la depozituldeanvelope.ro(
http://www.depozituldeanvelope.ro/produ ... 814e202db4) 200 lei/buc, montare gratuita, 8 lei pentru plumb, 10 lei atentia pt baieti.
Eu am mai avut modelul asta pe masina pe care am avut-o inainte si am fost foarte multumit.Tot in banii astia(+/- 40 lei) mai gasesti SAVA(e promotie in METRO), Vredestein si GoodYear.Mie nu mi-au placut profilele la astea, le-am studiat pe toate.
22 Noi 2007, 12:58
am primit o propunere sa imi pun cauciucuri de competitie de la TOYO , in jur de 180 ron bucata ... dar inca mai studiez problema ca nici bani nu am momentan. Oricum nu a venit zapada si nici drumuri spre munte nu am. Va anunt cand schimb gumele