Discutii libere/forum

ce se poate intampla?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

ce se poate intampla?

Mesajde Adrian75PAB » 22 Noi 2007, 23:21

salutare tuturor! deschid acest topic pt. ca vreau niste pareri si sa aflu cum au procedat altii, daca a trecut cineva prin situatia asta! sa revin... acum o luna, mai exact pe 18 octombrie am avut accident cu masina: un renault symbol dadea cu spatele in intersectie si nu m-a vazut venind si s-a urcat pe mine. urme lasate pe masina mea: bara fata, capota indoita, faruri sparte, grila radiator, traversa pe care se monteaza bara, faruri etc, conducta servo indoita, iar masina lui avea bara un pic julita, inchiderea de la portbagaj deplasata, nu se vedea mare lucru decat daca te uitai atent. la politie am fost si vinovat a fost el. pasul urmator: m-am dus la asigurare, am facut constatarea si apoi am bagat masina in service. marti (20.11.2007) au terminat cei de la service masina de reparat si au trimis devizul (valoarea reparatiei este de 4600 ron)la asigurare pentru a se da acceptul de plata, toate bune si mari sperante ca mai am un pic si in sfarsit ma voi regasi cu fiestuta mea ea draga, dar.... si aici vine cererea mea de pareri: sun miercuri la inspectorul de daune care imi spune ca el a dat acceptul deplata si a trimis dosarul la semnat la sef, iar ca azi (joi 22.11.2007) vor primi cei de la service acceptul de plata. astept azi si nimic... sun la service si imi zic ca nu au primit nimic si ca ma vor suna ei. sun apoi la UNITA sa vad daca au trimis acceptul de plata la service si ce aflu: vb. cu inspectorul de dauna care imi spune ca dosarul s-a intors la el pentru a face niste poze (aici el mi-a spus ca o sa pozeze un symbol) ca sa se vada "dinamica accidentului" si sa iau legatura cu el maine. deci voi ce pareri aveti? ce se poate intampla? se poate sa nu primesc acceptul de plata? ce pot sa fac?
scuze ca va bombardez cu intrebari dar nu ma asteptam la asa ceva... astept pareri!
fiesta 1.3i 60cp, 2002 diamond white.
focus 1.4i 16v 80cp, trendstyle, red tango sau tango metalic
Adrian75PAB
Incepator

Mesajde irsido » 23 Noi 2007, 00:51

Daca nu da accept de plata, service-ul nu elibereaza masina, asa ca...in cazul asta poti sa faci o plangere la CSA si se rezolva. Vina a fost stabilita de poitist care a trecut daunele vizibile in constatare.
Sper sa nu se ajunga pana acolo!
Mondeo Mk4 2.0i
irsido
1nsane Member

Maşina: Mondeo Mk4 2.0i

Mesajde Adrian75PAB » 23 Noi 2007, 00:58

sper si eu... mersi.
Adrian75PAB
Incepator

Mesajde papi » 23 Noi 2007, 02:03

poate ca aiurez dar eu i as fi bagat ceva in frigider inspectorului stai cu masina blocata o luna ca apoi sa auzi povesti.....
Sunt un DOMN nu calc babe si nu conduc beat.
papi
Gold Member

Mesajde @tt@ck » 23 Noi 2007, 13:03

tu ar trebui sa mergi la domnul inspector si sa ii explici ca daca in maxim 2 ore nu ajunge acceptul la service ii vei obliga sa iti plateasca taxiul pentru toate zilele in care masina ta a stat in service degeaba din cauza lor.
Am patit si eu treaba asta cu asirom si in fiecare seara le duceam bonuri de taxi de peste 1 milion. dupa 3 zile si-au dat seama ca nu glumesc si m-au sunat sa isi ceara scuze si au dat acceptul si au livrat si banii in aceeasi zi. si mi-am luat si banii pe taxi.
@tt@ck
Member

Maşina: Fiesta ST White&Blue

Mesajde Tiry213 » 23 Noi 2007, 13:06

$1 scrie:$2u ar trebui sa mergi la domnul inspector si sa ii explici ca daca in maxim 2 ore nu ajunge acceptul la service ii vei obliga sa iti plateasca taxiul pentru toate zilele in care masina ta a stat in service degeaba din cauza lor.
Am patit si eu treaba asta cu asirom si in fiecare seara le duceam bonuri de taxi de peste 1 milion. dupa 3 zile si-au dat seama ca nu glumesc si m-au sunat sa isi ceara scuze si au dat acceptul si au livrat si banii in aceeasi zi. si mi-am luat si banii pe taxi.

Asa ar trebuii sa procedezi si tu. Cu romanii nu e de gluma.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde Adrian75PAB » 23 Noi 2007, 15:19

am vorbit cu inspectorul de dauna de la UNITA si mi-a zis ca pe marti crede ca o sa-mi ridic masina din service! am ajuns la disperare... sper sa se rezolve...
Adrian75PAB
Incepator

Mesajde bogdanv » 23 Noi 2007, 18:41

pune-le pe fax solicitarea si pune faxul sa trimita aceasta solicitare de 59 de ori la intervale de 2 minute catre sediul central si catre sediul unde este agentul. sigur te vor suna ca se rezolva mai repede.
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde Adrian75PAB » 29 Noi 2007, 13:41

salut! ieri m-am reunit cu fiestuta mea draga! pana la urma s-au rezolvat toate problemele si cei de la asigurare, dupa ce au facut reconstituirea accidentului, mi-au dat acceptul de plata!
Adrian75PAB
Incepator

Mesajde verga_Cip » 29 Noi 2007, 13:43

bravo....hai BAFTA si sa nu mai ai parte de asemenea evenimente!
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde Adrian75PAB » 29 Noi 2007, 19:08

mersi si doamne ajuta!
Adrian75PAB
Incepator

Înapoi la Discutii libere/forum